Tgrt Haber

MasterChef Semih yarışmaya Maldivler'den katılıyor

Editör: Şeyda Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
19 Eylül 2024 09:32 - Güncelleme : 19 Eylül 2024 09:35
MasterChef Semih yarışmaya Maldivler'den katılıyor

MasterChef’in 19 Eylül Perşembe günü için yayınlanan fragmanında Mehmet Şef ile Semih arasında yaşanan gerilim herkesi şok etti. Semih, Mehmet Şef'in sert sözlerinin ardından stüdyoyu terk etti.

Yayınlanan yeni bölüm tanıtım fragmanında Mehmet Şef’in Semih’in tabağına yaptığı eleştirinin ardından tansiyon yükseldi. Yarışmacıya sinirlenen Mehmet Şef​'in “Seni var ya buradan kolundan tuttuğum gibi atarım.” sözlerinin ardından Semih’in yarışmadan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu.

MasterChef Semih yarışmaya Maldivler'den katılıyor - 1. Resim

MASTERCHEF​ SEMİH OLAYI NEDİR?

İngiliz kökenli yarışmadan uyarlanan MasterChef programında bu akşam yarışmacılar eleme adayının kendi takımlarından çıkmaması için mücadele edecek.

Yeni bölüm tanıtım fragmanında Mehmet Şef ile Semih arasında yaşanan gerilim herkesi şaşırttı.

MasterChef Semih yarışmaya Maldivler'den katılıyor - 2. Resim

Tabağına eleştiride bulunan Mehmet Şef’e Semih’in itiraz etmesi sonrası gerilim yükseldi. Yarışmacıya sinirlenen Mehmet Şef’in, “Seni var ya buradan kolundan tuttuğum gibi atarım. Sen her yemek sonrası, 'benim bildiğim böyle, benim bildiğim şöyle...' Yeter ya! Her oraya söylediğimde kafanı çeviriyorsun, sebep ne. Bizden iyi mi biliyorsun bu işi. Haddini bil!” sözlerinin ardından Semih stüdyoyu terk etti.

MASTERCHEF SEMİH KİMDİR?

Yarışmaya Maldivler’den katılan Semihcan Temiz, eğitimi için 13 yaşından itibaren çalışmakta. Aslen Mersinli olan 26 yaşındaki yarışmacı​, Üniversitede işletme bölümünü üçüncü sınıfta bırakarak aşçılık eğitimi almaya başladı. Temiz, Mersin'de 8 ay bir restoranda çalışmasının ardından profesyonel mutfak kariyerine 2018 yılında başladı ve Montenegro, Dubai ve Maldivler'de deneyim kazandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Can19 Eylül 2024 09:59

Ne saçmalık ya bende MasterChef izlerim ama böyle kavgalar olunca keyifim kaçıyor

Sonraki Haber Yükleniyor...