Tgrt Haber

MEB iller arası yer değiştirme sonuçları 11 Haziran itibarıyla erişime açıldı

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
11 Haziran 2024 11:09 - Güncelleme : 11 Haziran 2024 11:12
MEB iller arası yer değiştirme sonuçları 11 Haziran itibarıyla erişime açıldı

Milyonlarca öğretmenin gündeminde yer alan il dışı tayin atama sonuçları bugün itibarıyla açıklandı. Sonuçları bekleyenler ise açıklandı mı merak ederken Milli Eğitim Bakanlığı il içi - dışı tayin atamalarının detaylarını araştırmaya başladı. 11 Haziran itibarıyla öğretmenler beklediği sonuçlara ulaşabiliyor.

Türkiye'nin gündeminde yer alan konular arasında olan MEB​ il dışı tayin yer değiştirme sonuçları bugün belli oldu. Öğretmenlerin heyecanla beklediği iller arası yer değiştirmenin erişime açılmasının ardından sonuçlar​ araştırıldı. 

MEB İL DIŞI YER DEĞİŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Milyonlarca öğretmenin merakla beklediği tayin sonuçları bugün (11 Haziran) itibarıyla erişime açıldı. Öğretmenler, sorgulama ekranı aracılığıyla sonuçlarına erişebilecek.

Atamalarda öğretmenlerin tercihleri dikkate alınırken hizmet puanı üstünlüğüne de bakıldı. Eşit olan puanlar için ise hizmet süresi öncelik gördü. Eşitliğin devam etmesi halinde ise bilgisayar ortamında kura ile sonuç belli oluyor.

Başvurular 3-7 Haziran tarihlerinde gerçekleşmişti. Sonuçlara MEBBİS​ sistemi üzerinden bakılırken görevlere 2024-2025 eğitim-öğretim döneminde başlanacak.

MEB iller arası yer değiştirme sonuçları 11 Haziran itibarıyla erişime açıldı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...