Tgrt Haber

Mehmet Altınöz kimdir? Kaç yaşında, nereli? Yeniden Refah Partisi İstanbul adayı hangi görevlerde bulundu?

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
10 Şubat 2024 14:38 - Güncelleme : 10 Şubat 2024 15:04
Mehmet Altınöz kimdir? Kaç yaşında, nereli? Yeniden Refah Partisi İstanbul adayı hangi görevlerde bulundu?

Mehmet Altınöz kimdir merak edildi. Yerel seçime kısa süre kala Yeniden Refah Partisi de adayını açıkladı. Fatih Erbakan, İBB adayı olarak Mehmet Altınöz'ü seçtiklerini açıklamasının ardından Mehmet Altınöz kimdir? Kaç yaşında, nereli? Hangi görevlerde bulundu? soruları da aratıldı.

Yerel seçime kısa süre kaldı ve partiler adaylarını açıklamaya devam ediyor. Yeniden Refah Partisi​'nin İstanbul Belediye Başkan adayı ise Mehmet Altınöz oldu. Arama motorlarında Mehmet Altınöz kimdir? Kaç yaşında, nereli? Hangi görevlerde bulundu? soruları aratılıyor.

MEHMET ALTINÖZ KİMDİR?

1973 yılında Bursa​'da dünyaya geldi. Bursa Anadolu Lisesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi​ İktisat Fakültesi İktisat bölümü mezunudur. Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi İşletme Bölümünde  Yönetim ve Organizasyon Yüksek  lisans yapan Altınöz, Altınöz AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı görevini yapmaktadır. Altınöz, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti üyesidir. 

YENİDEN REFAH PARTİSİ İSTANBUL ADAYI KİM OLDU?

Yerel seçimde Yeniden Refah Partisi'ni İstanbul'da Mehmet Altınöz temsil edecek.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...