Tgrt Haber

Melike İpek Yalova kimdir? Hangi dizilerde, filmlerde oynadı? Melike İpek Yalova'nın Instagram hesabı!

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
15 Şubat 2024 15:07 - Güncelleme : 15 Şubat 2024 15:17
Melike İpek Yalova kimdir? Hangi dizilerde, filmlerde oynadı? Melike İpek Yalova'nın Instagram hesabı!
,Tabii

Çeşitli projelerde yer alan Melike İpek Yalova'nın kim olduğu ve hangi dizilerde rol aldığı merak konusu oldu. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Müjgan karakterini canlandıran Melike İpek Yalova'nın Instagram hesabı da sevenleri tarafından araştırılıyor. İşte Melike İpek Yalova'nın oynadığı diziler ve filmler...

En son Mahkum dizisinde karşımıza çıkan Melike İpek Yalova'nın hayatı merak konusu oldu. Muhteşem Yüzyıl, Bir Zamanlar Çukurova, Mahkum gibi dizilerde rol alan oyuncu hakkında merak edilenler kimdir, kaç yaşında gibi sorularla araştırılıyor. İşte Melike İpek Yalova'un Instagram hesabı...

MELİKE İPEK YALOVA KİMDİR?

29 Nisan 1984 yılında doğan Melike İpek Yalova, Yüksel Yalova'nın kızıdır. Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamladıktan sonra Roma La Sapienza Üniversitesi’nde Uluslararası Politikalar ve Kriz Yönetimi eğitimi aldı. Melike İpek Yalova, Muhteşem Yüzyıl dizisinde "Kastilya Prensesi Isabella" rolünü canlandırmıştı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Müjgan karakterini canlandırdıktan sonra Mahkum dizisinde rol aldı. Melike İpek Yalova şimdilerde ise "Mevzu Derin" dizisinde başrol olmaya hazırlanıyor.

Melike İpek Yalova kimdir? Hangi dizilerde, filmlerde oynadı? Melike İpek Yalova'nın Instagram hesabı! - 1. Resim

MELİKE İPEK YALOVA'NIN MEVZU DERİN DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Tabii uygulamasında yayınlanması beklenen Mevzu Derin dizisinde Melike İpek Yalova ile Gürkan Uygun başrol olacak. Dizinin çekimlerinin Mart ayında başlaması bekleniyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...