Tgrt Haber

Melis Sezen kimdir, kaç yaşında, nereli? Melis Sezen instagram hesabı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
31 Aralık 2022 22:03 - Güncelleme : 31 Aralık 2022 22:16
Melis Sezen kimdir, kaç yaşında, nereli? Melis Sezen instagram hesabı!

Son olarak Sadakatsiz dizisinde rol alan ve buradaki performansıyla büyük beğeni toplayan genç oyuncu Melis Sezen, sosyal medyada paylaştığı dans performanslarıyla büyük beğeni topladı. Peki, Melis Sezen kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte Melis Sezen hayatı, biyografisi!

O Ses Türkiye yılbaşı programına katılan oyuncuMelis Sezen​ sesi ve dans performanslarıyla hem jüri üyeleri Murat Boz​, Yıldız Tilbe​, Seda Sayan ve Ebru Gündeş dahil tüm izleyenler şaşırttı. Peki, Melis Sezen kimdir, kaç yaşında, nereli? Melis Sezen instagram hesabı! 

MELİS SEZEN KİMDİR?

 2 Ocak 1997 doğumlu Melis Sezen İstanbul​ doğumlu. İlk dizisi Hayat Bazen Tatlıdır olan oyuncu son olarak Sadakatsiz dizisindeki performansıyla büyük beğeni topladı. Lise eğitimini Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesinde tamamladı. Melis Sezen'in 1 erkek kardeşi vardır. 

YENİ YIL MESAJLARI İÇİN TIKLAYIN 

MELİS SEZEN DİZİLERİ

Arkadaşlar İyidir,

Hayat Bazen Tatlıdır,

Sadakatsiz,

Siyah İnci,

Leke

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...