Tgrt Haber

Mersin Niğde arası kaç KM? Mersin depremi hissetti mi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
25 Şubat 2023 13:46 - Güncelleme : 25 Şubat 2023 13:56
Mersin Niğde arası kaç KM? Mersin depremi hissetti mi?

AFAD tarafından yapılan açıklama göre saat 13.27'de Niğde'de merkez üssü Bor olan 5,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depreminin ardından Hatay'da 6,4 ve 5.8 büyüklüğünde, Dün de afet bölgesi ilan edilen Sivas'ın Gürün ilçesinde de saat 20.19'da 4.7 büyüklüğünde deprem oldu. Peki, Mersin Niğde arası kaç KM? Mersin depremi hissetti mi?

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem​ ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar​, 8 bin 550 artçı sarsıntını yaşandığını açıklamıştı. Bugün ise Niğde​'de 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi 

MERSİN​ DEPREMİ HİSSETTİ Mİ?

Niğde'de 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaşanan depremden Ağaçören, Eskil, Gülağaç, Güzelyurt, Ortaköy, Sarıyahşi, Sultanhanı yörelerinin hissettiği öğrenildi. Twitter üzerinde Konya ve Mersin'de de depremin hissedildiği söyleniyor

MERSİN NİĞDE ARASI KAÇ KM?

Mersin - Niğde arası toplam 187 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 3 saat 30 dakika sürüyor. Kişisel araç ile bu mesafe 2 saat 10 dakika sürüyor.
 
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...