Tgrt Haber

Merve Yıldırım Survivor! 2023 Survivor yedek yarışmacıları!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
27 Ocak 2023 09:01 - Güncelleme : 27 Ocak 2023 09:41
Merve Yıldırım Survivor! 2023 Survivor yedek yarışmacıları!

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumuyla ekrana gelen Survivor yarışmasında son yedek yarışmacılar belli oldu. Bu yıl Survivor yarışmasında değişikliğe gidilerek yedek yarışmacılar için seyirci oylaması kullanıldı. Yedek yarışmacılar söz hakkı alarak kendilerini tanıtı. Peki, hayat hikayesiyle dikkat çeken Survivor Merve Yıldırım kimdir? Merve Yıldırım Survivor! 2023 Survivor yedek yarışmacıları!

Acun Ilıcalı​, Survivor​ yarışmasına çok katılım olması sebebiyle bu sene yedek yarışmacıları izleyicilerin oylaması belirleyecek. Yedek yarışmacılar oy almak için kendilerini anlattı. Milli sporcu olan Merve Yıldırım, yarışmada iddialı olacağını söyleyerek hayat hikayesini anlattı. Merve Yıldırım Survivor! 2023 Survivor yedek yarışmacıları!

SURVIVOR MERVE YILDIRIM KİMDİR?

Survivor yarışmacıları, dün yayınlanan bölümde kendilerini tanıttı. Merve Yıldırım hayat hikayesiyle dikkat çekti. 11 yaşında annesi tarafından terk edildiğini anlatan Merve, Survivor'da fark yaratacağını açıkladı. Bursa​'da doğup büyüdüğünü anlatan  Yıldırım, Çanakkale 18 Mart Üniversitesinde Beden Eğitim ve Öğretmenliği okudu. Hikayesine devam eden Merve, "11 yaşındayken annem beni evden atmasıyla başladı. İlkokul, orta okul ve lisede yurtta büyüdüm, lise son sınıfta geçici ailenin yanında kaldım. Annesizlik hep bir tarafımda eksik kalsa da ben bugün burada gururumla başarılı bir kadın olarak burada oturuyorum." dedi. 

Merve Yıldırım Survivor! 2023 Survivor yedek yarışmacıları!

2023 SURVIVOR YEDEK YARIŞMACILARI

Ana kadroya girmek için oylamaya çıkan isimler arasında; Kerem Tavşancı, Yaman Keleş, Yiğit İnandı, Batuhan Yeşilyurt, Yusuf, Özlem Kolukırık, Merve Yıldırım, Başak Şahin, Kardeniz Kılıç, Ebru Yurtseven yer aldı. Oylama sonuçları ise Ilıcalı'nın açıklamasına göre; ''Yarın akşam (26 Ocak) TV8'de 23:30'da ada hayatı ve sonrasında ada konseyi olacak. Yedekler konseye çıkacak. 24 saat çekimleri olacak. Oylama da konseyde olacak, kazanan ve kaybedenler de belli olacak. Buradan 5 yarışmacı dahil olacak.'' dedi.


 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...