Tgrt Haber

Meteoroloji yoğun yağışa karşı uyardı! Şanlıurfa'da okullar tatil mi, kaç gün tatil?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
15 Mart 2023 10:59 - Güncelleme : 15 Mart 2023 11:39
Meteoroloji yoğun yağışa karşı uyardı! Şanlıurfa'da okullar tatil mi, kaç gün tatil?

Dün akşamdan beri Şanlıurfa'da yoğun yağış hayatı neredeyse durma noktasına getirdi. Kentte birçok ev, iş yeri ve hastaneleri su bastı. Öğrenci ve veliler okulların tatil durumuyla ilgili bilgi beklerken, açıklama valilikten geldi. Şanlıurfa'da okullar tatil mi, kaç gün tatil?

Şanlıurfa​'da yoğun yağış​ sele neden oldu. Aşırı yağışlar dolayısıyla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisi de sular altında kaldı. Bugünse sağanak yağışın etkili olduğu Adıyaman​'da bir bahçedeki konteynerin suya kapılması sonucu 5 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

ŞANLIURFA'DA YOLLAR GÖLE DÖNDÜ

Şanlıurfa’da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Şanlıurfa'nın Siverek, Hilvan, Suruç ve Viranşehir ilçeleri ile kent merkezinde sağanak yağış yolları göle çevirdi. Yağış dolayısıyla birçok ev ve işyeri su altında kaldı. Ev ve işyerlerine giren sular vatandaşlar ve belediye ekiplerince tahliye edildi. 

Meteoroloji yoğun yağışa karşı uyardı! Şanlıurfa'da okullar tatil mi, kaç gün tatil?

ŞANLIURFA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Şanlıurfa'da etkili olan sağanak nedeniyle okullara 1 gün ara verildi. Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada, "İlimizdeki yoğun sağanak yağış bu gece ve yarın da devam edeceğinden ilimizdeki tüm okul kademelerinde eğitim öğretime 15.03.2023 tarihinde gün ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında hamile ve engelli olan kamu görevlilerimiz de yarın idari izinli sayılacaktır" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...