Tgrt Haber

MGK gündeminde neler var, toplantı saat kaçta başlayacak?

Editör: Şeyda Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
03 Ekim 2024 11:34 - Güncelleme : 03 Ekim 2024 11:37
MGK gündeminde neler var, toplantı saat kaçta başlayacak?

Milli Güvenlik Kurulu (MGK), 3 Ekim Perşembe günü (bugün) Beştepe'de bulunan Külliye’de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde saat 15.00 itibarıyla başlayacak olan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısının gündemini İsrail'in yayılmacı saldırganlığının doğurduğu tehdit, Orta Doğu'da son günlerde giderek artan tansiyon ve bölgesel gelişmelerin Türkiye'ye etkisi oluşturuyor.

MGK TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı, 3 Ekim Perşembe günü (bugün) saat 15.00 itibarıyla Beştepe’de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde başlayacak.

MGK gündeminde neler var, toplantı saat kaçta başlayacak? - 1. Resim

MGK TOPLANTISININ GÜNDEMİNDE NELER VAR?

MGK toplantısının ana gündemini oluşturan konular arasında İsrail'in yayılmacı saldırganlığının doğurduğu tehdit, Orta Doğu'da son günlerde giderek artan tansiyon, bölgesel gelişmelerin Türkiye'ye etkisi, Türkiye'nin milli güvenliğini ilgilendiren konular ile FETÖ ve DEAŞ ile mücadeledeki son durum yer alıyor.

MGK YILDA KAÇ KEZ TOPLANIR?

Milli Güvenlik Kurulu (MGK) iki ayda bir toplanır.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...