Tgrt Haber

Mika Can Raun kimdir, neden gözaltına alındı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
24 Ekim 2022 15:37 - Güncelleme : 24 Ekim 2022 16:08
Mika Can Raun kimdir, neden gözaltına alındı?

Sosyal medya hesabından yayınladığı videolarla birçok takipçi kazanan Mika Can Raun, son zamanlarda skandal olaylarla da gündeme geliyor. Yaptırdığı estetik operasyonla bambaşka bir görünüme bürünerek çok konuşulan Mika Can Raun aynı zamanda açıklamalarıyla da manşetlerde yer alıyor. Son olarak gözaltına alınan Mika Can Raun kimdir, kaç yaşında, neden tutuklandı?

Paylaştığı videolarla, açıklamalarıyla ve estetikleriyle gündemden düşmeyen fenomen Mika Can Raun, son olarak yaptığı hareketle gözaltına alındı. Üç kardeşten biri olan Mika Can'ın annesi Şanlıurfalı babası ise Rum asıllı bir Büyükadalıdır. Peki, Mika Can Raun kaç yaşında, neden gözaltına alındı? 

MİKA CAN RAUN KİMDİR?

Geçtiğimiz aylarda bir dizi operasyon geçirerek bambaşka bir görünümüne bürünen sosyal medya fenomeni​ 9 Temmuz 2001'de Büyükada, İstanbul'da doğdu. Küçük yaşlardan itibaren şiir yazdığını ve geçimini sosyal medyadan ve şiir yazarak kazandığını belirten Mika Can Raun, aylık 50 bin TL harcadığını söylemişti. Yaptırdığı estetiklere büyük para harcadığını vurgulayan Raun, dudak dolgusu, burun estetiği, çene törpülemesi ve alın düzeltme gibi estetik operasyonlar geçirdiği ortaya çıktı.

MİKA CAN RAUN NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Her yaptığıyla olay olan Mika Can Raun, son olarak Türk lirasını klozete attığı videosunu paylaşması sonrası ‘devletin egemenlik alametlerini aşağılamak’ suçundan gözaltına alındı. Mika Can Raun, 100 liralık banknotu çöpe atan ve görüntüyü sosyal medya hesabında paylaştıktan sonra büyük tepki topladı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...