Tgrt Haber

Müge Anlı Anakadın kimdir? Müge Anlı Anakadın olayı nedir?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
24 Ocak 2023 11:16 - Güncelleme : 24 Ocak 2023 11:35
Müge Anlı Anakadın kimdir? Müge Anlı Anakadın olayı nedir?

Müge Anlı programına katılan Anakadın, her yerde kocasını arıyor. Kocasının eve geri dönmesini isteyen Anakadın, sürekli çalışmaktan kendine zaman ayıramadığını söylemesi üzerine Müge Anlı tarafından yenilendi. Canlı yayına bambaşka biri olarak çıkan Anakadın, değişimiyle şaşırttı. Peki, Müge Anlı Anakadın kimdir? Müge Anlı Anakadın olayı nedir?

Burdur’un Gölhisar İlçesi’nden Müge Anlı​ programına katılan Anakadın Kural, evden giden kocasının geri gelmesini istediğini anlattı. Eşi canlı yayına bağlanan Anakadın, duydukları karşısında gözyaşlarına hakim olmadı. Peki, Müge Anlı Anakadın kimdir? Müge Anlı Anakadın olayı nedir? 

MÜGE ANLI ANAKADIN KİMDİR?

Müge Anlı’ya Burdur’dan gelen Anakadın Kural, günlerdir ulaşamadığı kocası Halil Kural’ın geri gelmesini istedi. Eşi canlı yayına bağlanan Halil, Anakadın ile ilgili kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek eve dönmek istemediğini anlattı. Eşi boşanma davası açması üzerine nikahını vermeyeceğini söyleyen Anakadın'ın bir oğlu vardır. İntikam için boşanmak istemediğini anlatan Anakadın'a Müge Anlı, "Ben böyle bir adamın soyadını 1 saniye taşımam" dedi. 

Müge Anlı Anakadın kimdir? Müge Anlı Anakadın olayı nedir?

MÜGE ANLI ANAKADIN BAMBAŞKA BİRİ OLDU

Müge Anlı'ya katılan Anakadın, kendimi 70 yaşında hissediyorum diyince Müge Anlı, İstanbul'u gezmesini ve alışveriş yapmasını istedi. Yeni elbise ve topuklu ayakkabı ile stüdyoya gelen Anakadın, bambaşka görüntüsüyle izleyenlerini ve stüdyodakileri şaşırttı. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...