Tgrt Haber

Müge Anlı Aytekin Çil kimdir, annesi kim? Aytekin Çil - Şerife Tuna olayı son durum!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
28 Şubat 2023 09:45 - Güncelleme : 28 Şubat 2023 10:26
Müge Anlı Aytekin Çil kimdir, annesi kim? Aytekin Çil - Şerife Tuna olayı son durum!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Şerife Hanım, yıllar sonra oğlu olduğunu söylediği Aytekin Çil'in 92 bin TL değerinden eşya satın aldığını ve DNA testi yaptırmak istediğini açıkladı. Küçük yaşta evlendiğini ve oğlunu bırakmak zorunda kaldığını açıklayan Şerife Hanım, DNA testine göre oğlundan şikayetçi olmayacağını açıkladı. Peki, Aytekin Çil kimdir, annesi kim? Aytekin Çil olayı nedir?

 İzmir'in Menemen​ ilçesinde kızı Aleyna​ ile birlikte yaşayan Şerife Hanım çocuk yaştan beri yaşadığı sıkıntıları tek tek Müge Anlı​'ya anlattı. Yıllar sonra oğlu olduğunu söyleyen Aytekin Çil'in kendisinin oğlu olduğunu söyleyince evine eşya olduğunu anlattı. DNA testi isteyen Şerife Hanım, dolandırıldığını düşündüğünü açıkladı.

AYTEKİN ÇİL KİMDİR?

Şerife Hanım çocuğu Türkan Yıldız'a teslim ettiğini ifade etti. Daha sonra oğlunun öldüğünü öğrenen yaşlı kadın 2020 yılında "Ben senin oğlunum" diyen adama 92 bin TL'sini kaptırdı. Müge Anlı programına katılan şerife Hanım, DNA testi isteyerek, Aytekin Çil'in oğlu olup olmadığını öğrenmek istiyor. 

AYTEKİN ÇİL, ŞERİFE HANIM'IN OĞLU MU?

Şerife Hanım, Müge Anlı programında Aytekin Çil hakkında DNA testi yaptırmasını istedi. Aytekin Çil'in kendisini dolandırdığını iddia eden Şerife Hanım, Aytekin Çil'in annesi çıktı. DNA testi sonucunda anne ve oğulun birbirine sarılmaması dikkat çekti. 
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...