Tgrt Haber

Müge Anlı Burhan Karakuş olayı nedir? Burhan Karakuş nereli, kaç yaşında?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
07 Mart 2023 10:56 - Güncelleme : 07 Mart 2023 11:17
Müge Anlı Burhan Karakuş olayı nedir? Burhan Karakuş nereli, kaç yaşında?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Burhan Karakuş cinayeti vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Yol kenarında ölü bulunan demir çelik fabrikasında işçi olarak çalışan Burhan Karakuş cinayeti Müge Anlı ile Tatlı Sert’de gündem oldu. İlk belirlemelerde yanında silah bulunması ile intihar ettiği iddia edilen Burhan Karakuş'un cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Peki, Müge Anlı Burhan Karakuş olayı nedir? Burhan Karakuş nereli, kaç yaşında? İşte Burhan Karakuş son gelişmeleri!

2020 yılında öldürülen genç adamın ölümünün cinayet​ olduğunu anlaşıldı. Müge Anlı​'da tekrar işlenen cinayetle ilgili çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Programın araştırmacı gazeteci sunucu Müge Anlı, ilginç detayları gözler önüne serdi. 7 Mart tarihinde işlenen Burhan Karakuş cinayeti izleyenler tarafından araştırılıyor. 

MÜGE ANLI BURHAN KARAKUŞ OLAYI SON GELİŞMELERİ

Müge Anlı 2020 yılında işlenen cinayetin aydınlatılması için stüdyoya konuklar çağırdı. Duydukları karşısında bir hayli şaşıran Müge Anlı zaman zaman sinirlerine hakim olamadı.

Müge Anlı Burhan Karakuş olayı nedir? Burhan Karakuş nereli, kaç yaşında?

Parmaklarında silah ateşlenmesine bağlı swap örnekleri bulunan Utku Oktay, savcılıkta ve mahkemede verdiği ifadesi ortaya çıktı. Oktay eşinin Burhan Karakuş ile mesajlaşırken yakaladığını belirtti. Oktay sözlerinde, “Telefonu alıp baktığımda şu anda ölü olan Burhan ile mesajlaştığını gördüm. Burhan eşime ‘Ne yapıyorsun can’ yazmış. Eşim de ‘Yemek hazırlıyorum can’ yazmış. Ben de eşimin telefonu ile sanki eşim gibi Burhan ile mesajlaşmaya başladım. ‘Beni seviyor musun’ mesajıma ‘Bunu gözlerine bakarak söylesem’ diye yazdı. Ardından ‘Bu akşam yok, yola gidecek can’ yazdım. Burhan ise ‘Akşama yanındayım’ mesajı attı. Burhan’ı arayıp mesajları sordum. Aralarında bir şey olmadığını sadece bir an boşluğa düştüğünü ve bu nedenle böyle bir şey yaşandığını söyledi. Ben inandım ve kanuna aykırı bir şey yapmadım" ifadelerine yer verdi. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...