Tgrt Haber

Müge Anlı ile yollarını ayıran Arif Verimli'den Gülseren Budayıcıoğlu'na zehir zemberek sözler

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
06 Temmuz 2023 09:19 - Güncelleme : 06 Temmuz 2023 11:59
Müge Anlı ile yollarını ayıran Arif Verimli'den Gülseren Budayıcıoğlu'na zehir zemberek sözler

Müge Anlı ile yollarını ayıran Ünlü Psikiyatrist Arif Verimli, danışanlarının öykülerini önce kitap olarak yazan, ardından da dizisini çeken meslektaşı Gülseren Budayıcıoplu'na sert sözler sarf etti. Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız ve Yalı Çapkını dizilerinin Budayıcıoğlu'nun kitaplarından uyarlanmasına daha önce İlber Ortaylı da tepki göstermişti.

Müge Anlı​ ile Tatlı Sert​ programında 14 yıl boyunca ekranlarda yer alan ve daha sonra ayrılan Prof. Dr Arif Verimli, takipçisinin sorduğu soru sonrası verdiği cevpla Gülseren Budayıcıoğlu​'nu hedef aldı. Verimli, hastalarının hikayelerini senaryolaştıran Gülseren Budayıcıoğlu'na gönderme yaptı.

ARİF VERİMLİ'DEN GÜLSEREN BUDAYICIOĞLU'NA SERT SÖZLER 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Arif Verimli bir takipçisinin yönelttiği “Sayın hocam, bipolar konulu bir kitabınız var mıdır?” sorusuna  “Hastalarım üzerinden kitap ve senaryo yazmıyorum, sevgiler…” karşılığını verdi.

Gülseren Budayıcıoğlu‘nun “Camdaki Kız” başta olmak üzere gerçek bir yaşam hikayesinden yola çıkarak yazdığını belirtiği birçok kitabı dizi filme çekilmişti. Bu durum zaman zaman tartışmalara konu olmaya devam ediyor.

Müge Anlı ile yollarını ayıran Arif Verimli'den Gülseren Budayıcıoğlu'na zehir zemberek sözler

GÜLSEREN BUDAYICIOĞLU KİMDİR?

1947 Ankara doğumlu Gülseren Budayıcıoğlu, Pek çok konuda eserler vermiş olmasına karşın öncelikle sunuculuğu ile tanınmış, son yıllarda çıkardığı kitaplarla televizyonda İstanbullu Gelin, Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız, Yalı Çapkını, Çöp Adam, Ömer, Terzi, Kral Kaybederse ve Kardeş dizilerine ilham kaynağı olmuştur.

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...