Tgrt Haber

Müge Anlı kızı kimdir, kaç yaşında? Müge Anlı kızı instagram hesabı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
19 Ocak 2023 10:19 - Güncelleme : 19 Ocak 2023 11:12
Müge Anlı kızı kimdir, kaç yaşında? Müge Anlı kızı instagram hesabı!

19 Aralık Pazartesi günü 3000. program sayesinde Müge Anlı programında küçük bir kutlama yapıldı. Kızından bahseden Müge Anlı duygu dolu anlar yaşadı. Kızını kameralardan uzak tutan Müge Anlı, kızının eğitimi ve sosyal hayatı için üzerine titriyor. Peki, Müge Anlı kızı kimdir, kaç yaşında? Müge Anlı kız instagram!

Hafta içi her gün ekranlarda yer alan Müge Anlı​ özel hayatını gizli yaşayan isimlerden. 20 Haziran 2022 tarihinde sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sertprogramında İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu​ ile evleneceğini açıklamasıyla izleyenleri şaşırtmıştı. Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu, 25 Haziran 2022 tarihinde evlendi. Müge Anlı'nın  bir kız evladığı olduğunu duyunca şaşırabilirsiniz. Müge Anlı kızını kameralardan uzak tutuyor. Peki, Müge Anlı'nın kızı nerede, kaç yaşında? 

MÜGE ANLI KIZI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Kızını magazinden uzak tutan Müge Anlı'nın kızının adı Lidya Müge Akdağ ve Lidya 2002 doğumludur. Müge Anlı'nın ilk eşi ise 1993 yılında hayatını birleştirdiği 2008 yılında ayrıldığı Burhan Akdağ'dır.

Müge Anlı kızı kimdir, kaç yaşında? Müge Anlı kızı instagram hesabı!

MÜGE ANLI KIZININ INSTAGRAM HESABI

Müge Anlı programda özel hayatının konuşulmamasına çok dikat ediyor. Kızını kameralardan uzak yetiştiren Müge Anlı, sosyal medya hesabından da kıznının herhangi bir karesini paylaşmıyor. Müge Anlı'nın kızı Lidya Müge Akdağ'ın ise herhangi bir sosyal medya hesabı bulunmamaktadır. 

BURHAN AKDAĞ KİMDİR?

Akdağ, 30 Ocak 1961 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 1983 senesinden bu yana gazetecilik yapıyor. Yaklaşık 50 yıldır da fotoğrafçılık üzerine çalışıyor. Sunucu, gazeteci Müge Anlı ile 1993 yılında evlendi. 
 
 
 
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...