Tgrt Haber

Müge Anlı Mustafa Yılmaz bulundu mu? Müge Anlı Mustafa ve Onur olayı son gelişmeler!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
27 Şubat 2023 07:38 - Güncelleme : 27 Şubat 2023 10:37
Müge Anlı Mustafa Yılmaz bulundu mu? Müge Anlı Mustafa ve Onur olayı son gelişmeler!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen konu izleyiciler tarafından yakında takip ediliyor. 25 gün önce evlenen Mustafa Yılmaz'ın kaybolması sonrası yakınları Müge Anlı'ya başvurdu. Mustafa Yılmaz'ın ailesi kaçarak evlenen Nurten'in babasının oğlunu kaçırdığını iddia etti. Müge Anlı programında son dakika gelişmesi olarak kayınpeder tutuklandı. Peki, Müge Anlı Mustafa Yılmaz olayı nedir? Müge Anlı Mustafa Yılmaz - Onur Yılmaz bulundu mu? Müge Anlı iki kuzen olayı!

Hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı​ ile Tatlı Sert programında işlenen Mustafa Yılmaz​ kaybı izleyenleri hüzne boğdu. Elazığ'da evlenen 25 yaşındaki Mustafa Yılmaz, nikahından 17 gün sonra aniden ortadan kayboldu. 20 yaşındaki Nurten Nur Yılmaz ve Mustafa'nın ailesi Müge Anlı'da oğullarının bulunması için gözyaşı döktü. Mustafa'nın annesinin gözyaşları içinde oğlunu araması sonrası şüpheli olarak gösterilen kayınpederin gözaltına alınmasıyla devam etti. 

ONUR - MUSTAFA YILMAZ OLAYI NEDİR?

Elazığ​'da Mustafa Yılmaz, 25 gün önce Nurten ile evlendi. 2 haftadır kendisinden haber alamayan ailesi Müge Anlı'ya başvurdu. Ailesinin iddiasına göre; Mustafa'yı kayınpederi öldürdü. Kızıyla evlendiği Onur'u sürekli tehdit eden kayınpeder, kızının kaçarak evlenmesini hiç istemedi. Mustafa Yılmaz'ın kaybından bir gün sonra ise, kuzen Onur Yılmaz sırra kadem basması sonrası aile Onur'u sorumlu tuttu. Genç kadın, eşinin kaybından sorumlu tuttuğu Onur Yılmaz'ın hem kendi kuzeni hem de kocasının kuzeni olduğunu dile getirdi. 3 Şubat Cuma günü yayınlanan Müge Anlı programında ise Mustafa Yılmaz'ın kaybolması ile ilgili 13 kişi gözaltına alındı. 

Müge Anlı Mustafa Yılmaz bulundu mu? Müge Anlı Mustafa ve Onur olayı son gelişmeler!

MUSTAFA YILMAZ BULUNDU MU?

Mustafa Yılmaz'ın kaybından bir gün sonra ise, kuzen Onur Yılmaz sırra kadem bastı. Genç kadın, eşinin kaybından sorumlu tuttuğu Onur Yılmaz'ın hem kendi kuzeni hem de kocasının kuzeni olduğunu dile getirdi. Son dakika gelişmesi olarak kayınpeder ekipler tarafından gözaltına alındı. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
... 7 Haziran 2024 08:50

Yazık oldu çocuğa.. ailesinden haber var mı?

Bende 20 Nisan 2023 03:00

Bende merak ediyorum çok neoldu

Kovancılar 17 Mart 2023 00:46

Duydugum kadar ailesi burada vakit kaybedecegime gider kendim oglumu bulurum demiş

MuallA 8 Mart 2023 23:08

Mustafa yilmaz olayini lutfen muge anli aciklasin neler oldu..

Tuba 5 Mart 2023 23:27

Evet olayı kapattılar resmen acaba cesedi bulundu mu

Yeter 2 Mart 2023 21:24

Muge anlı nıye konuyu kapatıp çok merak ediyorum noldu Mustafa ya

Sonraki Haber Yükleniyor...