Tgrt Haber

Müge Anlı Sinan öldü mü? Müge Anlı Arife Gökçe bulundu mu?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
10 Mart 2023 08:25 - Güncelleme : 10 Mart 2023 16:14
Müge Anlı Sinan öldü mü? Müge Anlı Arife Gökçe bulundu mu?

Müge Anlı'nın programında işlenen Arife Gökçe olayı Türkiye gündeminde uzunca bir süre kaldı. Arife Gökçe'ye ve köydeki birçok kadına mesajlar gönderen Sinan Sardoğan şüpheli konumunda yer aldı. Yapılan şikayet sonrası Sinan Sardoğan cinsel istismar olayından tutuklandı. Arife Gökçe'nin bulunamaması sonrası vatandaşlar ortaya atılan "Sinan Sardoğan öldü mü?" konularını araştırmaya başladı. Müge Anlı canlı yayında iddialara son noktayı koydu.

Tokat​'ın Almus ilçesi, Ataköy beldesinde 17 Aralık'ta, 12 torun 5 çocuk sahibi Arife Gökçe, aniden ortadan kaybolmuş ve kimse tarafından görünmemişti. Arife Gökçe'ye mesajlar atan ve Gökçe'nin kaybolduğu gün evinin yakınlarında görülmesi okların Sinan Sardoğan'a çevrilmesine neden oldu. 

MÜGE ANLI​ SİNAN - ARİGE GÖKÇE OLAYI NEDİR?

Arife Gökçe'nin aniden ortadan kaybolmasının ardından Rusya'da yaşayan oğlu eşi Müge Anlı'ya başvuruda bulunarak şuçluların yakalanmasını istedi.  Aynı köyde yaşayan Sinan isimli bir şahsın Arife Gökçe dahil köydeki birçok kadına müstehcen içerikli mesajlar attığı ortaya çıkması sonrası baş şüpheli Sinan Sardoğan olarak görüldü. Canlı yayına tek tek bağlanan kadınlar, aynı köyde yaşadıkları Sinan'dan şikayetçi olduklarını ifade etti. Dün ise Sinan Sardoğan otelden kaçmak istedi. Ancak ekipler Tokat'a otogara giderken Sinan'ı yakaladı. 29 Aralık Perşembe günü Müge Anlı programında ise köyden Sinan sebebiyle kaçmak zorunda kalan Şeker Hanım da katıldı. Sinan'ın kadınların telefon numarasına ise vefat eden annesinin telefonundan ulaştığı anlaşıldı. Kadir bana mesaj atmamı söyledi diyen Sinan, Kadir'e iftira attığını açıkladı. 30 Aralık Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Sinan'ın dayısı da katıldı. 4 Ocak Çarşamba günü Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Sinan'ın üzerine gelinmesi üzerine, "Müge Hanım beni sinirlendirme" diyerek Müge Anlı'yı sinirlendirecek kelimelerde bulundu. 

Müge Anlı Sinan öldü mü? Müge Anlı Arife Gökçe bulundu mu?

MÜGE ANLI SİNAN ÖLDÜ MÜ?

Cezaevinde bulunan Sinan Sardoğan hakkında her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. "Sinan öldü" iddiaları sosyal medyada dolaşırken, Müge Anlı canlı yayında, "Sinan hala cezaevinde. Hep soruyorsunuz bana. Buradan söylemiş olayım. Sinan Sardoğan hala yaşıyor" dedi.

MÜGE ANLI ARİFE GÖKÇE BULUNDU MU?

Arife Gökçe'nin yaşadığı köyde arama çalışmaları uzun bir süre devam etti. Cezaevinde tutuklu bulunan Sinan Sardoğan'ın ifadesi de alındıktan sonra Arife Gökçe ile ilgili herhangi bir yeni gelişme yaşanmadı.  Arife Gökçe henüz bulunamadı. Emniyet güçlerinin konuyla ilgili çalışmaları devam ediyor. 

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...