Tgrt Haber

Müge Anlı sordu! Gelen cevap ekran başındakileri buz kestirdi!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
24 Nisan 2023 13:44 - Güncelleme : 24 Nisan 2023 14:58
Müge Anlı sordu! Gelen cevap ekran başındakileri buz kestirdi!

Müge Anlı'da bugün yaşanan olay izleyenleri şaşırttı. Aksaray'da yaşayan Doğan Daşkın, kendisinden 16 yaş küçük Fatma Şirin ile arkadaş oldu. 12 Nisan günü Fatma Şirin, Daşkın'ın, kuzusunu, muhabbet kuşunu ve porselenlerini alıp evden kayboldu. Dolandırıldığını iddia eden adam, söyledikleri ile Müge Anlı'yı çileden çıkardı.

Bu sabah Müge Anlı​ ile Tatlı Sert programına konuk olan Doğan Daşkın, yaşadıklarını canlı yayında bir bir anlattı. Duydukları karşısında sinirlerine hakim olamayan Müge Anlı​ açtı ağzını yumdu gözünü. 

MÜGE ANLI​'YI ÇİLEDEN ÇIKARAN OLAY!

Sabah'ta yer alan habere göre; Canlı yayında çok üzgün olduğunu dile getiren Daşkın, 'Fatma, 12 Nisan günü 9.30 ile 11.30 arasında evdeki eşyalarımı, 2 kuzumu, muhabbet kuşlarımı, tabaklarımı, elbiselerime kadar her şeyimi alıp, 3 kişi birlikte gelip götürmüşler. Müge Anlı​'nın nasıl tanıştıkları sorusuna ise, "Biz Fatma ile TikTok​'ta tanıştık. Gönül ilişkisine döndü. Hayvanları çok seviyorum, 8 dönüm çiftliğim var. Benden habersiz hayvanları sattı, eşimden o yüzden ayrıldım" dedi. "Her şeyimi çaldı benden, tüm hayallerimi çaldı. Şu anda ailemin yüzüne bakamıyorum' diyen Doğan, 'Evlilik bahanesiyle kandırıldım. Ben onu "melek" zannediyordum. Gerçekten çok güvenmiştim, böyle bir şey yapacağı aklıma gelmezdi' dedi.

Müge Anlı sordu! Gelen cevap ekran başındakileri buz kestirdi!

MÜGE ANLI​ KÜPLERE BİNDİ

Müge Anlı​, "Sen bekar değil misin?" sorusu üzerine evli olduğunu belirtip eşinden boşanmak için mahkemeye başvurduğunu söyleyen Doğan Bey'e Müge Anlı​ ateş püskürdü, "Sen evlisin. Niye 'Evlilik vaadiyle dolandırıldım?' diyorsun" diyerek uyarıda bulundu. 

 

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...