Tgrt Haber

Nail Gönenli kaç yaşında, kimdir? Nail Gönenli ne iş yapıyor?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
01 Şubat 2023 10:58 - Güncelleme : 01 Şubat 2023 12:02
Nail Gönenli kaç yaşında, kimdir? Nail Gönenli ne iş yapıyor?

Magazin gündeminden düşmeyen Nail Gönenli, son olarak Çağla Şikel ile yemekte görüldü. Ünlü arkadaşlarıyla sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken Nail Gönenli son olarak sunucu ve manken Çağla Şikel ile görüntülenmesi sonrası araştırılmaya başlandı. Peki, Nail Gönenli kaç yaşında, kimdir? Nail Gönenli ne iş yapıyor?

 Avukat olarak kendi hukuk​ bürosu bulunan Nail Gönenli, ünlü manken Çağla Şikel ile adının anılması dolayısıyla araştırılan isim olmaya başladı. Nail Gönenli; Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk ve Buğra Gülsoy'un da yakın arkadaşı olan Nail Gönenli, araştırılmaya başlandı. 

NAİL GÖNENLİ KİMDİR?

Nail Gönenli, 1 Ocak 1985 yılında İstanbul​'da dünyaya geldi. Saint Benoit Lisesi'nden mezun olan Nail Gönenli, üniversitede hukuk fakültesinden mezun oldu. 2005 yılında iş hayatına başlayan Gönenli, hukuk bürosunda avukatlık yapmaya başladı. Kendi hukuk bürosunu da açan Nail Gönenli, Fikri Hukuku ile Hukuku, Şirketler Hukuku, Sağlık, İdare ve Vergi Hukuku, Ceza Hukuku iş olan Gönenli, danışmanlık hizmetleri vermektedir. Nail Gönenli, hem İngilizce hem de Fransızca bilmektedir.

Nail Gönenli kaç yaşında, kimdir? Nail Gönenli ne iş yapıyor?

ÇAĞLA ŞİKEL KAÇ YAŞINDA?

2 Ocak 1979, doğumlu Çağla Şikel, 1997 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında birinci oldu. Aynı yıl Miss World yarışmasında Avrupa Güzeli (Europe's Queen of Beauty) seçildi.Yarışma sonrası sunuculuk ve oyunculuk yapan Şikel, 2004-2007 yılında yayınlanan Cennet Mahallesi dizisinde "Sultan" karakterini oynadı. 2008 yılında ise Görgüsüzler dizisi ile televizyonda yer aldı. Şikel 2008 yılında şarkıcı Emre Altuğ ile evlendi ve çiftin Kuzey ve Uzay adında iki oğlu oldu. Emre Altuğ ve Çağla Şikel 12 Ocak 2015 yılında boşandı. 

Nail Gönenli kaç yaşında, kimdir? Nail Gönenli ne iş yapıyor?

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...