Tgrt Haber

Nursema ölüyor mu? Kızılcık Şerbeti Nursema diziden ayrılacak mı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
10 Mart 2023 15:08 - Güncelleme : 10 Mart 2023 16:07
Nursema ölüyor mu? Kızılcık Şerbeti Nursema diziden ayrılacak  mı?

Başrolünde Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu ve Barış Kılıç gibi isimleri yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kızılcık Şerbeti'nde Nursema istemediği İbrahim ile evlendirildi. Nursema'nın yeni bölümde camdan düşme sahnesi sosyal medyayı salladı. Peki, Nursema ölüyor mu? Kızılcık Şerbeti Nursema diziden ayrılacak mı?

Cuma günleri saat 20:00'de başlayan Kızılcık Şerbeti​, bu akşam 18. bölümle izleyicisiyle buluşacak. Kızılcık Şerbeti dizisindeki oyunculuk performansları ve hikayesi büyük beğeni topluyor. Dizideki Nursema​ karakterinin bu hafta camdan düşmesi sonrası oyuncunun diziden ayrılıp ayrılmadığı merak ediliyor. 

KIZILCIK ŞERBETİ NURSEMA KİMDİR?

Kızılcık Şerbeti Nursema, ev işleriyle ilgilenen evcimen, asosyal biridr. Sergi açmak istese de ailesni ikna edemez. Evlenip aile kurmak isteyen Nursema, aile üyeleriyle de anlaşamıyor. 

CEREN YALAZOĞLU KARAKOÇ KİMDİR?

Ceren Yalazoğlu Karakoç, 1984 yılında Ankara'da doğdu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları bölümünde mezun olan oyuncu, uzun yıllar Ankara'da yaşadı. Üniversite eğitiminin ardından Beni Affet isimli günlük dizide Kader karakterine hayat verdi. Ceren Yalazoğlu Karakoç, 2013 yılında kendisi gibi oyuncu Osman Karakoç ile evlendi. 
Nursema ölüyor mu? Kızılcık Şerbeti Nursema diziden ayrılacak  mı?

NURSEMA ÖLÜYOR MU?

Kızılcık Şerbeti dizisinin son yayınlanan bölümünde Nursema'nın camdan aşağıya düşmesi sonrası izleyiciler, "Nursema öldü mü?" sorularını araştırıyor. Kızılcık Şerbeti dizisinden Ceren Yalazoğlu ayrılıp ayrılmayacağı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. 

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI

Evrim Alasya,

Sıla Türkoğlu,

Barış Kılıç,

Sibel Taşçıoğlu,

Doğukan Güngör

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...