Tgrt Haber

O caninin annesi konuştu, 'Öyle bir oğlum yok artık'

02 May 2014 11:51 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19
O caninin annesi konuştu, 'Öyle bir oğlum yok artık'

Adana'da kaybolduktan sonra öldürülmüş halde bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'i öldüren katil zanlısının anesi Ayşe Akdeniz, 'Böyle bir canavarlığı yapan benim oğlum olamaz. 8 oğlum vardı, şimdi 7 tane kaldı. Artık o benim için öldü' dedi.

Kaybolduktan 2 gün sonra babasının amcasının oğlu S.A. tarafından öldürülen Gizem Akdeniz'in (6) acısı tüm Türkiye'yi ağlatmaya devam ediyor. Gizem'i öldüren kişinin hem akrabası olması hem de küçük kızın evinin hemen karşı tarafında oturuyor olması olayı daha da drama çevirmişti.
CANİNİN ANNESİ: YÜREĞİMİZ YANIYOR
Yaşanan olaylara dayanamayan S.A.'nın annesi Ayşe Akdeniz hastaneye kaldırıldı. Anne Akdeniz, böyle bir canavarlığı yapanın kendi oğlu olamayacağını belirterek, "Benim 8 oğlum vardı ama artık 7 oğlum var. Artık o benim için ölmüştür. Böyle vahşi bir cinayeti kimse görmezden gelemez. Hatice'nin, Mustafa'nın acısı bizim acımızdır. Gizem bizim en çok sevdiğimiz kızımızdı. Yüreğimiz yanıyor" dedi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...