Tgrt Haber

O Ses Türkiye birinci kim oldu, O Ses Türkiye kim birinci, finalistler - O Ses Türkiye yarışmacıları, kimler elendi

02 Şubat 2016 02:09 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:16
O Ses Türkiye birinci kim oldu, O Ses Türkiye kim birinci, finalistler - O Ses Türkiye yarışmacıları, kimler elendi

O Ses Türkiye'de artık sona gelindi. O Ses Türkiye kim birinci olacak. O ses türkiye finalistler kim, Dün akşam yarışmacılar final için sahneye çıktı. Peki O Ses Türkiye finale kimler yükseldi, O Ses Türkiye final yarışmacıları, O Ses Türkiye'de Emre Sertkaya, Türkan Kürşad, Tankurt Manas ve Aziz Kiraz finale kalan isimler oldu, O Ses Türkiye, ile ilgili tüm detaylar burada...

O Ses Türkiye'de artık sona gelindi. Dün akşam yarışmacılar final için sahneye çıktı. O ses Türkiye finalistler kim oldu, O Ses Türkiye kim birinci olacak. Peki O Ses Türkiye finale kimler yükseldi, O Ses Türkiye final yarışmacıları, O Ses Türkiye Aziz Kiraz, O Ses Türkiye'de Emre Sertkaya, Türkan Kürşad, Tankurt Manas ve Aziz Kiraz finale kalan isimler oldu, işte detaylar... 31 Ocak Pazar akşamı gerçekleştirilen O Ses Türkiye çeyrek finalinde Emre Sertkaya, Busegül Yalçın, Ali Mert Habipoğlu, Ali Dağaşan, Aziz Kiraz, Alpaslan Adsay, Türkan Kürşat ve Tankurt Manas yarı finale hak kazanmışlardı. Bu isimler 1 Şubat Pazartesi akşamı final için sahneye çıktılar. Tankurt Manas, Aziz Kiraz ve Emre Sertkaya isimleri yine yarı final akşamına damga vurdular ve adlarını finale yazdırdılar. Final gecesi bu akşam olacak yani 2 Şubat Salı akşamı birinci belli olacak.

BİRİNCİ BELLİ OLDU!
. Uzun O Ses Türkiye maratonunda başarılı performanslarıyla büyük beğeni toplayan Emre Sertkaya, SMS ve TV8 Yan Ekran uygulamasından gelen oylar sonucunda şampiyon oldu. Emre Sertkaya, Gökhan ve Hakan'ın takımında yer alıyordu. Yarışmacının ikincisi ise Hadise'nin takımından Aziz Kiraz oldu.

O SES TÜRKİYE FİNALİNE KALAN İSİMLER

O Ses Türkiye birincisinin belirleneceği büyük finale kalan isimler nihayet belli oldu. O Ses Türkiye final 2 Şubat Salı akşamı ekrana gelecek. İşte; O Ses Türkiye 2016 finale kalan isimler:

Türkan Kürşad - Hakan ve Gökhan'ın takımından

Tankurt Manas - Ebru Gündeş'in takımından

Emre Sertkaya - Gökhan ve Hakan'ın takımından

Aziz Kiraz - Hadise'nin takımından

HADİSE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI!

5 yıldır şampiyon olamayan ünlü şarkıcı Hadise, yarışmacısı Aziz Kiraz'ın finale kaldığını öğrenince gözyaşlarını tutamadı.

O Ses Türkiye yarı final 1. grup
Gökhan ve Hakan’dan Ali Dağaşan
Gökhan ve Hakan’dan Türkan Kürşad
Ebru Gündeş’ten Tankurt Manas
Murat Boz’dan Ali Mert Habib
 
O Ses Türkiye yarı final 2. grup
Ebru Gündeş’ten Busegül Yalçın
Gökhan ve Hakan’dan Emre Sertkaya
Hadise’den Aziz Kiraz
Gökhan ve Hakan’dan Alparslan Adsay

MURAT BOZ O SES TÜRKİYE YARIŞINDAN ÇEKİLDİ!

Hadise'nin 5 yıldır şampiyon olamadığı için dalga geçen Murat Boz tek yarışmacı ile girdiği yarı finalde elendi. Ali Mert Habib'in finale veda ettiği yarışmada böylece Murat Boz da O Ses Türkiye 2016 şampiyonluğuna veda etti.

CANLI YAYINDA İŞ İSTEDİ
Tv 8'de yayınlanan O Ses Türkiye adlı yarışmada çeyrek final elemelerinde elenen yarışmacı ile Acun arasındaki diyalog izleyenleri şaşırttı. Canlı yayında yapılan elemelerde yarışmaya veda eden yarışmacı Ercan söz alarak Ebru Gündeş’e, ”İki tane çocuğum var işim yok, işsizim, burdan Ebru abla, hocam işim yok” diyerek mesaj gönderdi ancak bu duruma Acun kızarak, “Keşke bunları backstagede söyleseydin, canlı yayında iş başvurusu yapman çok da iyi olmadı bence biz sana her türlü yardımcı oluruz ekranlardan Ebru Gündeş’i zor duruma düşürme” diyerek bozdu.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...