Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
9 saat 43 dakika önce

Kalpazan ekranlara damga vurdu: Kalpazan dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? 

Show TV’nin yeni dizisi Kalpazan dizisi 1. bölümü ile 21 Ekim 2024 tarihinde ekranlara geldi. Kalpazan oyuncuları kimler, konusu nedir, nerede çekiliyor soruları gündem oldu. 
Aktüel - Aktüel
10 saat 52 dakika önce

UEFA Avrupa Ligi maç takvimi 2024! Avrupa Ligi FB, GS, BJK maçları ne zaman, saat kaçta başlayacak? 

Temsilci olan Türk takımlarının maç tarihleri belli oldu. Futbolseverler Avrupa Ligi FB, GS, BJK maçları ne zaman, saat kaçta başlayacağı sorusunun cevabını araştırmaya başladı. 
Aktüel - Aktüel
12 saat 18 dakika önce

Gözler MEB'e çevrildi! Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman? 

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları için nefesler tutuldu. 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için alınan ön başvuru ve sözlü sınav süreci Ağustos ayı itibarıyla tamamlandı. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. 
Aktüel - Aktüel
12 saat 52 dakika önce

21-25 Ekim haftası temettü dağıtacak şirketler belli oldu

21 Ekim ile 25 Ekim tarihler arasında Borsa İstanbul’da işlem gören 7 şirket temettü ödemesi yapacak. Milyonlarca yatırımcı temettü dağıtımı yapacak şirketler hakkında detayları öğrenmek istiyor. Bu hafta hangi şirket temettü dağıtıyor sorusu merak ediliyor. 
Aktüel - Aktüel
13 saat 52 dakika önce

Gülse Birsel'in Vural Çelik'e veda mesajı çok konuşuldu! Gülse Birsel kimdir? 

17 Ekim'de hayatını kaybeden Vural Çelik'e sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla veda eden Gülse Birsel tepki toplamıştı. Ardından mesajı silen Gülse Birsel çok konuşuldu. Gülse Birsel kimdir, kaç yaşında soruları en çok araştırılan konular arasında yer aldı.  
Aktüel - Aktüel
14 saat 47 dakika önce

Görüntüler gündem oldu! Gözaltına alınan Dilan Polat kimdir? 

Dilan Polat ve Sıla Doğu’yla beraber paylaştığı son video gündemde yer almaya devam ediyor. Dilan Polat Sıla Doğu hakkında "hayasızca hareketler" suçundan soruşturma başlatıldı. Vatandaşlar Dilan Polat kimdir sorusunu araştırmaya başladı. 
Aktüel - Aktüel
15 saat 51 dakika önce

Juventus’tan Hoş geldin Arda Güler paylaşımı heyecanlandırdı! Juventus’un X hesabı çalındı mı? 

Juventus'un İngilizce hesabından atılan 'Hoş geldin Arda' tweeti gündem oldu. Real Madrid’de mutsuz olduğu iddia edilen Arda’nın Juventus'a transfer ihtimali konuşulurken Juventus’un X hesabı hacklendi mi? sorusu araştırılmaya başlandı.  
Aktüel - Aktüel
16 saat 19 dakika önce

TUS 2. dönem tercihleri alınmaya başlandı, kontenjanlar belli oldu 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2024 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2024-TUS 2. Dönem) tercih işlemlerinin başladığını duyurdu. Ardından kontenjanlar ve TUS tercih nasıl yapılır sorusu gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
16 saat 36 dakika önce

FETÖ bağlantısı olan Cevdet Türkyolu, "Uzun Cevdet" lakabıyla biliniyor

FETÖ terör örgütü elebaşı olan Fetullah Gülen'in bugün ölüm haberi geldi. Elebaşının ölmesinin ardından örgütün başına geçebilecek olan isimler de gündeme geldi. Listenin başında ise Cevdet Türkyolu yer aldı.
Aktüel - Aktüel
16 saat 57 dakika önce

Deha dizisi İmre'yi oynayan Melis Sezen kimdir? 

Show TV’de yayınlanan Deha dizisinde 'İmre' karakterini oynayan Melis Sezen isminden söz ettirmeyi başardı. Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Melis Sezen’in hayatına ilişkin detaylar merak konusu oldu. 
Aktüel - Aktüel
17 saat 6 dakika önce

Kirli Sepeti dizisinden final kararı geldi, ne zaman biteceği belli oldu

Now TV ekranlarında yayınlanan Kirli Sepeti dizisinin ilk sezonu ilgiyle takip edilmişti. Yeni sezona başlamasıyla beraber gelen final kararı ise seyirciyi üzdü. Kirli Sepeti dizisinin final sebebi izleyicinin gündeminde yer aldı.
Aktüel - Aktüel
17 saat 25 dakika önce

Kriptik hamilelik yaşayan Rus anne havalimanı tuvaletinde doğum yapmıştı! Belirtileri ve nasıl olduğu gündem oldu

Geçtiğimiz günlerde yaşanan olayın aslı ortaya çıktı. Antalya Havalimanında klozette bulunan yeni doğan bebek sağlık ekipleri tarafından kontrol altına alınmıştı. Bebeği terk eden Rus uyruklu annenin kiptik hamilelik yaşadığı ortaya çıktı.
Aktüel - Aktüel
18 saat 2 dakika önce

Fenerbahçe-Manchester United maçı biletlerinin satışa çıkacağı tarih belli oldu

UEFA Avrupa Ligi üçüncü hafta maçında Fenerbahçe, İngiliz ekibi Manchester United ile karşı karşıya gelecek. Biletlerin satışa çıkacağı tarih ise merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
18 saat 6 dakika önce

İnsani Yardımda Teknoloji ve İnovasyon Çalıştayı tamamlandı

Sadakataşı Derneği ve İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü işbirliği ile Teknopark İstanbul Turgut Özal Etkinlik Merkezi’nde düzenlenen İnsani Yardımda Teknoloji ve İnovasyon Çalıştayı tamamlandı.
Aktüel - Aktüel
18 saat 22 dakika önce

TRT spikeri Tijen Karaş, 15 Temmuz'da darbe metnini okuması ile tanınıyor

2016 yılında gerçekleşen 15 Temmuz darbe girişiminde TRT ekranlarında yer aldığı esnada darbe metnini okuyan ve korku dolu anlara tanıklık eden Tijen Karaş yeniden gündeme geldi. Spiker hakkında kimdir, şu an ne iş yapıyor araştırılıyor.
Aktüel - Aktüel
18 saat 39 dakika önce

Bursluluk sınavının yapılacağı tarih araştırılıyor

Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavının (İOKB) yapılacağı tarih araştırılıyor. Bursluluk sınavında başarı sağlayan öğrencilere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından eğitim hayatı boyunca maddi destek sağlanıyor.
Aktüel - Aktüel
18 saat 41 dakika önce

Savcı Yavuz Engin, Yenidoğan Çetesini çökertmesi ile gündeme geldi! Kimdir, aslen nereli?

Tüm Türkiye'nin gündeminde yer alan Yenidoğan Çetesi'ni çökertmesi ile gündeme gelen Savcı Yavuz Engin, sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Çete tarafından tehdit edilmesi ile tanınan Yavuz Engin'in hayatı ve biyografisi merak edilmişti.
Aktüel - Aktüel
18 saat 59 dakika önce

Ekim ayında Kabine Toplantısının yapılması beklenen tarih

En son 14 Ekim tarihinde gerçekleşen Kabine Toplantısının ekim ayında ikincisinin ne zaman olacağı bekleniyor. Türkiye'nin gündeminde yer alan konuların konuşulacağı toplantı 2 haftada bir gerçekleşiyor.
Aktüel - Aktüel
19 saat 56 dakika önce

Yenidoğan Çetesi olayından dolayı kapatılan hastanelerin listesi 2024

Tüm Türkiye'nin gündeminde yer alan Yenidoğan Çetesi olayında gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Çete ile adı anılan birçok özel hastanenin kapatılmasının üzerine Yenidoğan Çetesi hangi hastaneler, kapandı mı belli oldu.
Aktüel - Aktüel
20 saat 26 dakika önce

AÖL sınav takvimi belli oldu

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav takvimine dair araştırmalar hız kazandı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) internet sitesinde Açık Öğretim Lisesi sınav takvimi yayınlandı.
Sona Git