Tgrt Haber

Ömer dizisi Çiçek kimdir? Melike Güner kimdir, kaç yaşında, eşi kim?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
09 Ocak 2023 17:08 - Güncelleme : 09 Ocak 2023 17:24
Ömer dizisi Çiçek kimdir? Melike Güner kimdir, kaç yaşında, eşi kim?

Uzun yıllar ekranlardan uzak kalan Doktorlar dizisinde Zenan karakterine hayat veren Melike Güner, Ömer dizisiyle ekranlara geri dönüyor. İlk tanıtımıyla büyük ses getiren Ömer dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. Dizide aşçıyı canlandıracak Melike Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?

Başrolünde Selahattin Paşalı, Barış Falay ve Gökçe Bahadır gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Ömer dizisine Doktorlar dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran Melike Güner de katılıyor. Melike Güner evlenip çocuklarını dünyaya getirdikten sonra ekranlardan bir süre uzak durdu. Peki, Ömer dizisi Çiçek​ dizisi kimdir? Melike Güner kimdir, kaç yaşında, eşi kim? 

ÖMER DİZİSİNDE ÇİÇEK KİMDİR?

Ömer dizisinde Çiçek karakterine hayat veren Melike Güner, Camiinin altında bulunan aşevinde çalışan, yardımı ve sevgiyi amaç edinmiş bir karakterdir. Melike Güner pek çok dizi ve filmde rol almıştır. 

Ömer dizisi Çiçek kimdir? Melike Güner kimdir, kaç yaşında, eşi kim?

MELİKE GÜNER KİMDİR?

2 Haziran 1979 İstanbul​ doğumlu oyuncunun, ilk başrolü 2011 yılı dram ve romantik türündeki İncir Reçeli oldu. Melike Güner'in bir diğer çok konuşulan projesi ise 14 Şubat 2011'de final yapan Doktorlar dizis oldu. Melike Güner, 21 Haziran 2013 tarihinde Ali Haydar Bozkurt ile evlendi. 6 Mayıs 2015 tarihinde biri kız biri erkek olan ikiz bebekleri oldu.

MELİKE GÜNER DİZİLERİ

Hayat Bağları,

Dadı,

Vay Anam Vay,

Gülbeyaz,

Ekmek Teknesi,

Tombala,

Kızlar Yurdu,

Doktorlar,

İffet,

Böyle Bitmesin

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...