Tgrt Haber

Ömer dizisi Emine kimdir, kaç yaşında? Çağla Naz Kargı instagram hesabı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
23 Ocak 2023 11:02 - Güncelleme : 23 Ocak 2023 11:47
Ömer dizisi Emine kimdir, kaç yaşında? Çağla Naz Kargı instagram hesabı!

Her Pazartesi yayınlanan Ömer dizisi, bu akşam 3. bölümle ekranlarda yer alacak. Başrolünde Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın yer aldığı Ömer dizisi, oyunculuklar ve konusuyla övgü aldı. Usta oyuncunun kadrosunun yer aldığı Ömer dizisinin son bölümünde Emine karakterinin oyunculuk performansı ses getirdi. Peki, Ömer dizisi Emine kimdir, kaç yaşında? Çağla Naz Kargı instagram hesabı!

Annesi rolündeki Nisa'yı Merve Dizdar'ın oynadığı Ömer dizisinde evin en büyük kızını canlandıran Emine oyunculuk performansıyla büyük beğeni kazandı. Her Pazartesi ekranlarda yer alan Ömer dizisinde,  Peki, Ömer dizisi Emine kimdir, kaç yaşında? Çağla Naz Kargı instagram hesabı! 

ÖMER DİZİSİ EMİNE KİMDİR?

Ömer dizisinde Emine, 5 kardeşin en büyüğü. Kardeşlerine kol kanat geren Emine, babasının annesini terk etmesiyle büyük bir şok geçirir. 

ÇAĞLA NAZ KARGI INSTAGRAM HESABI!

Çağla Naz Kargı, 21 Temmuz 2006 doğumludur. Kargı, ilk ekran macerasına reklam filmiyle başladı. İlk oyunculuk deneyimi ise Bizim Hikaye oldu. Buradaki performansıyla da büyük beğeni toplayan Çağla Naz Kargı, peş peşe birçok projede yer aldı. 

Ömer dizisi Emine kimdir, kaç yaşında? Çağla Naz Kargı instagram hesabı!

ÇAĞLA NAZ KARGI DİZİLERİ

Bizim Hikaye,

Emanet,

Dede Korkut,

Muhteşem Yüzyıl: Kösem,

Adı Efsane,

Ömer 

 

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...