Tgrt Haber

Ömer dizisi Erdal kim, gerçek adı ne? Tayanç Ayaydın kaç yaşında, evli mi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
06 Mart 2023 15:45 - Güncelleme : 06 Mart 2023 16:59
Ömer dizisi Erdal kim, gerçek adı ne? Tayanç Ayaydın kaç yaşında, evli mi?

Başrolünde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay'ın yer aldığı Ömer dizisi son olarak 6. bölümle izleyicisiyle buluştu. Konusu ve oyunculuk performanslarıyla beğeni toplayan dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ömer dizisine Erdal karakteri dahil oldu. Her pazartesi izleyicisiyle buluşan Ömer dizisi Erdal kim, gerçek adı ne? Tayanç Ayaydın kaç yaşında, evli mi?

Her pazartesi izleyicisyle buluşan Ömer dizisi, Hatay'da yaşanan deprem nedeniyle yayından kaldırılmış ve başka bir gün yayınlanmıştı. Bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek Ömer dizisine Erdal karakteri dahil olacak. Peki, Ömer Erdal Ömer kimdir, kaç yaşında? 

ÖMER DİZİSİ ERDAL KİMDİR?

Ömer dizisine dahil olan Erdal karakteri, Süreyya​ ile evlenmek ister. Süreyya ve Erdal yemeğe çıkar. Ancak bu yemeğe Ömer engel olmak ister. Ömer dizisi Erdal karakterini usta oyuncu Tayanç Ayaydın oynuyor.  

TAYANÇ AYAYDIN KAÇ YAŞINDA?

7 Ağustos 1979, İstanbul doğumlu Tayanç Ayaydın, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü tamamlamıştır. Ayaydın, Aliye dizisinde oynadığı Doktor Kahraman rolüyle tanındı. Tayanç Ayaydın, Bulut Köpük ile evlenmiş ve 4 ay sonra boşanmıştır. 2015'te, Amerikalı öğretmen sevgilisi Sally Ghalayini ile evlendi.

Ömer dizisi Erdal kim, gerçek adı ne? Tayanç Ayaydın kaç yaşında, evli mi?

TAYANÇ AYAYDIN HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Gece Yürüyüşü,

Aliye,

Sıla, 

Aşk Yakar,

Ey Aşk Nerdesin,

Sakarya Fırat,

Zeytin Tepesi,

Hayat Şarkısı,

Kırgın Çiçekler,

Tek Yürek,

Yeni Hayat,

Tozluyaka,

Bir Zamanlar Kıbrıs,

Ömer

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...