Tgrt Haber

Ömer dizisinin Müezzin Ömer'i kimdir? Selahattin Paşalı kaç yaşında, nereli, eşi kim?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
09 Ocak 2023 16:47 - Güncelleme : 09 Ocak 2023 17:06
Ömer dizisinin Müezzin Ömer'i kimdir? Selahattin Paşalı kaç yaşında, nereli, eşi kim?

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisiyle büyük beğeni toplayan Selahattin Paşalı peş peşe başarılı işlerle adından söz ettirmeyi başardı. Bu akşam ilk bölümüyle ekranlarda yer alacak Ömer dizisinde Müezzin Ömer karakterine hayat veren Selahattin Paşalı ilk tanıtımda yer alan Ezan sahnesiyle büyük beğeni topladı. Peki, Ömer dizisinin Müezzin Ömer'i kimdir? Selahattin Paşalı kaç yaşında, nereli, eşi kim?

Popülerliğini Aşk 101 filmiyle sağlayan Selahattin Paşalı​, buradaki rolüyle büyük beğeni kazandı. Son olarak her Pazartesi akşamı ekranlara gelmeye hazırlanan Ömer dizisinde Müezzin olarak karşımıza çıkacak oyuncunun hayatı araştırılıyor. Sempatik tavırları ve ailesi ile merak ediliyor. 

SELAHATTİN PAŞALI KİMDİR?

 2 Şubat 1990'da İzmir​'de dünyaya gelen Selahattin Paşalı, ailesiyle uzun süre Bodrum​'da yaşadı. 14 yaşında Darüşşafaka Spor Kulübü basketbol altyapısına transfer oldu. Sporla içli dışlı olan Paşalı, oyunculuk kariyerine ise ilk olarak 2017 yılında Kalp Atışı adlı dizideki Alp Sungur rolüyle başladı. Daha sonra birçok ses getiren film ve dizilerde rol alan oyuncu son olarak Ömer dizisinde boy gösteriyor. 

Ömer dizisinin Müezzin Ömer'i kimdir? Selahattin Paşalı kaç yaşında, nereli, eşi kim?

SELAHATTİN PAŞALI FİLM VE DİZİLERİ

Kalp Atışı,

Bir Umut Yeter,

Leke,

Babil,

Ömer,

Aşk 101

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...