Tgrt Haber

Ömer Reşat kimdir? Ömer dizisi Barış Falay kimdir, kaç yaşında, eşi kim?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
09 Ocak 2023 16:00 - Güncelleme : 09 Ocak 2023 16:42
Ömer Reşat kimdir? Ömer dizisi Barış Falay kimdir, kaç yaşında, eşi kim?

Bu akşam ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşacak Ömer dizisinin ilk tanıtımı sonrası güçlü oyuncu kadrosu dikkat çekti. Ezan sahnesiyle sosyal medyada ses getiren dizisinin başrolünde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ve Barış Falay yer alıyor. Barış Falay Ezel dizisinde Kerpeten Ali, Medcezir dizisinde ise Selim karakteriyle ekranlarda yer aldı. Dizide imam Reşat rolüne hayat veren Barış Falay kimdir, kaç yaşında, nereli?

Birçok tiyatro oyununda yer alan Barış Falay, canlandırdığı farklı rollerle izleyicinin beğenisini kazandı. Oyuncu kadrosu ve ilgi çeken konusuyla bu akşam yayınlanacak Ömer dizisinde Reşat karakterine hayat verecek Barış Falay, araştırılmaya başlandı. 

ÖMER DİZİSİ REŞAT KİMDİR?

Ömer dizisinde Reşat karakteri imamdır. Sezgileri güçlü, vicdanlı, merhametli, ailesine içtenlikle bağlı olan Reşat, annesi Nezahat ve oğlu Ömer'le yaşamaktadır. Reşat karakterini usta oyuncu Barış Falay canlandırıyor. 

BARIŞ FALAY KİMDİR? 

9 Nisan 1972 doğumlu Barış Falay aslen Balıkesirlidir. Kocatepe Mimar Kemal Lisesi'nin ardından Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olan başarılı oyuncu, Hamlet ile başlayan tiyatro serüvenine birçok oyun sığdırdı. Ekran macerasına başlayan Falay, peş peşe ses getiren yapımlarda rol aldı. Barış Falay, 7 Temmuz 2006 yılında kendisi gibi oyuncu Esra Ronabar ile evlendi. 2009 yılında çiftin bir oğlu dünyaya geldi. 

Ömer Reşat kimdir? Ömer dizisi Barış Falay kimdir, kaç yaşında, eşi kim?

BARIŞ FALAY DİZİLERİ

Çiçek Taksi,

Tatlı Hayat,

Yarım Elma,

Dadı,

Karım ve Annem,

Aliye,

Bebeğim,

İstanbul Çocukları,

Ezel,

Al Yazmalım,

Medcezir,

Paramparça,

Menajerimi Ara

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...