Tgrt Haber

Orhan Tatar kimdir, nereli? Orhan Tatar eğitimi! Orhan Tatar nereli, eşi kim?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
25 Şubat 2023 13:15 - Güncelleme : 25 Şubat 2023 14:10
Orhan Tatar kimdir, nereli? Orhan Tatar eğitimi! Orhan Tatar nereli, eşi kim?

7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki deprem, 10 ilde büyük hasara neden oldu. Yıkımın olduğu deprem bölgelerinde arama- kurtarma ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Kahramanmaraş depremi sonrası ekranlarda açıklama yapan Orhan Tatar, izleyiciler tarafından araştırılıyor. AFAD Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar nereli, kaç yaşında?

AFADDeprem​ Risk Azaltma Genel Müdürlüğü görevini üstlenen Prof. Dr. Orhan Tatar​, Yrd.Doç.Dr.Gülcan TATAR ile evli ve bir erkek çocuğu babası. Kahramanmaraş​ depremi sonrası sosyal medyada çok konuşulan Orhan Tatar kimdir, kaç yaşında, nereli? 

ORHAN TATAR KİMDİR?

28 Ocak 1965 yılında doğan Orhan Tatar, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi öğretim görevlisidir. Adana Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği bölümünde lisans yapan Tatar, Cumhuriyet Üniversitesi'nde ise yüksek lisansını bitirdi. Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Tatar TÜBİTAK Başkanlığı tarafından, Bilim ve Toplum Daire Başkanlığı Akademik Dergiler Müdürlüğü'nce yayımlanan Türk Yerbilimleri Dergisi'nin Başeditörü olarak 2 yıl süreyle görevlendirilmiştir. 

Orhan Tatar kimdir, nereli? Orhan Tatar eğitimi! Orhan Tatar nereli, eşi kim?

HAYATINI KAYBEDENLERİN SAYISI 35 BİNİ AŞTI 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremlerle ilgili açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, asrın felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısının 35 bin 418'e, yaralı sayısının ise 105 bin 505'e yükseldiğini açıkladı.

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...