Tgrt Haber

Oyuncuları heyecanla beklediği Valorant Gece Pazarı Ağustos 2024 tarihi yaklaşıyor

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
06 Ağustos 2024 09:30 - Güncelleme : 06 Ağustos 2024 09:31
Oyuncuları heyecanla beklediği Valorant Gece Pazarı Ağustos 2024 tarihi yaklaşıyor

Dünyanın her yerinde sevilerek oynanan Valorant'ta beklenen an geldi. Riot Games tarafından geliştirilmiş olan ve birçok oyuncu kitlesine sahip olan oyunda Valorant Gece Pazarı tarihi ne zaman 2024 merak edilirken gece pazarı genelde 2 ayda bir geliyordu.

Oyunseverlerin severek oynadığı Valoran'ta indirimli fiyatların olacağı gece pazarı tarihinin yaklaştığı tahmin ediliyor. Birçok indirimli silah kaplamasının olacağı pazarı heyecanla bekleyenler ise ne zaman olacağını bekliyor.

VALORANT​ GECE PAZARI TARİHİ NE ZAMAN AĞUSTOS 2024?

Valorant Champions 2024 turnuvası sürdüğü esnada gece pazarının gelmesi iddia edilirken turnuva 1 Ağustos'ta başladı.

Böylece Valorant Gece Pazarı'nın 8-9 Ağustos tarihlerinde oyuna gelmesi tahmin ediliyor.

Bir başka iddiaya göre ise indirimli silah kaplamalarının olduğu etkinlik 16 Ağustos'ta başlayarak 29 Ağustos'ta sona erecek. Henüz tam tarih belli olmazken 2 ayda bir gelen gece pazarının Ağustos ayı içerisinde gelmesi olasılıklar arasında yer alıyor.

Oyuncuları sevindiren haber geldi! Valorant Gece Pazarı 2024 tarihi yaklaşıyor - 1. Resim

VALORANT GECE PAZARI NEDİR, NE İŞE YARAR?

Oyunseverlerin merakla beklediği gece pazarı, oyunun açıldığı esnada sağ üst köşede kart logosu ile yer alır. Oyuncular simgeye tıklaması halinde kartlar çevirir ve indirimli olarak alabileceği öğeleri görür.

Gece Pazarı'nda yer alan ürünler normal fiyatlarının biraz daha altında olurken her oyuncu için farklı öğeler veriliyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...