Tgrt Haber

Vücut dilinin en önemli parçası olan parmaklarınız kişiliğinizin hakkında çok şey anlatıyor!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
21 Ekim 2022 07:00 - Güncelleme : 21 Ekim 2022 13:54

Vücut dili, kişilik hakkında en iyi ipucu veren analizlerdir. Vücut dili analizinde dikkat edilmesi gereken en önemli bölge ise eller ve parmaklar olarak biliniyor. El hareketleri ve ifade şekli kişilik hakkında önemli bilgiler verirken başroldeki parmaklar da doğuştan gelen karakteristik özellikleri analiz ediyor. Vücut dili uzmanları parmak şekliyle kişilik özellikleri arasında doğrudan bağlantı kuruyor.

Eller ve parmaklar büyük, küçük, kalın ve ince olarak farklı görüntülere sahip olsa da genel yapı itibarıyla üç şekilde toplanır. Vücut dili uzmanları, karakter özelliklerinin parmak şekillerine göre değişiklik gösterdiğini belirtiyor. Buna göre 3 kategori altında toplanan parmak şekillerinden kendi parmaklarınıza benzeyenleri bularak aşağıdaki analizi öğrenebilirsiniz.

A TİPİ

Özel hayatınızı, duygularınızı ve sırlarınızı kendinize saklamayı tercih ediyorsunuz. Etrafınıza bir duvar örme eğiliminde olduğunuz için gerçekten sizi tanımak zor olabiliyor. Sadece sizi yakınen tanıyan insanlar hakkınızda doğru kanılara sahip olabiliyor. Sevimli ve duygusal bir yapınız var. Genel olarak da hayvanlara düşkünsünüz. Arkadaşlarınız sizi iyi kalpli ve zeki biri tanımlıyor.

B TİPİ

Sadık bir insansınız ve sevdiklerinizi ne pahasına olursa olsun asla terk etmiyorsunuz. Sevip bağlanmaya ve güvenmeye meyillisiniz. Tek eşlilik sizin için her şeyden önemli. hayatta karşınıza çıkan kişi size uygun karakterde ise sonsuza dek ona bağlı kalmak istersiniz. Net hedefleri olan birisiniz ve aklınıza koyduğunuz hedeflere odaklanma konusunda başarılısınız. Farklı yerler tanımak ve yeni bir hayata alışmak sizi zorlamayacak durumlardır.

Vücut dilinin en önemli parçası olan parmaklarınız kişiliğinizin hakkında çok şey anlatıyor!

C TİPİ

Çoğunlukla duygularınıza göre hareket eden birisiniz ve bazen bu duyguları kontrol altında tutmakta zorlanıyorsunuz. Materyale, insanlara ve hayvanlara kolayca bağlanıyor kolayca da onlardan vazgeçebiliyorsunuz. Rahat ve ben merkeziyetçi bir yapınız var. Bu size kısa vadede mutluluk getirse de uzun dönemde sorunları beraberinde getiriyor. Yardım etmeyi seven ancak biraz cimri birisiniz.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hanife11 Ocak 2023 15:27

Tombul

Sonraki Haber Yükleniyor...