Tgrt Haber

Bugün toplu taşıma ücretsiz mi? Okulun ilk günü otobüsler bedava mı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
12 Eylül 2022 07:56 - Güncelleme : 12 Eylül 2022 09:05
12 Eylül Pazartesi günü toplu taşıma ücretsiz

Pazartesi 2022 -2023 eğitim öğretim yılı başlayacak. Anaokulu ve 1. sınıflar 5 Eylül, ortaokul ve lise ise 12 Eylül Pazartesi günü eğitime başlayacak. İBB, okulların açılmasıyla trafikte yaşanabilecek sorunlara karşı da önlem aldıklarını açıkladı. Peki, okulun ilk günü otobüsler bedava mı? Pazartesi otobüsler bedava mı? İstanbul'da toplu taşıma ücretsiz mi? Bugün toplu taşıma ücretsiz mi?

12 Eylül Pazartesi günü toplu taşıma ücretsiz

12 Eylül 2022 tarihinde açılacak ve 16 Haziran 2023 tarihinde bitecek eğitim öğretimin yılının ilk zili Pazartesi başlayacak.  İstanbul​'da toplu taşımaücretsiz​ mi? 

PAZARTESİ TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 

12 Eylül’de okulların açılmasıyla beraber toplu taşıma araçları saat 06.00-14.00 arasında ücretsiz hizmet verecek. Ayrıca servislerin İSPARK’lardan ücretsiz, arabalı vapurlardan öncelikli olarak faydalanacağı, okulların açıldığı gün Metro İstanbul ve İETT’nin 2 bin 248 ek sefer yaparak yaklaşık 500 bin ek yolcu taşıyacağı bilgisini paylaşıldı.

Bugün toplu taşıma ücretsiz mi? Okulun ilk günü otobüsler bedava mı?

TRAFİĞİ TIKAYAN ARAÇLAR ÇEKİLECEK 

İstanbulluları özellikle 12 Eylül Pazartesi günü toplu ulaşım araçlarını kullanmaya davet eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreteri Can Akın Çağlar, trafiğin yoğun olduğu noktalarda ekiplerin görevlendirileceğini ve trafiği tıkayan araçların çekileceğini vurguladı.

Sinyal direklerine bir hafta boyunca “Ben duyarlı sürücüyüm” levhası asılacağını belirten Çağlar, 2 bin 850 hemzemin okul geçidinde bin 115 adet “Önce Yaya” sembolü uygulaması yapıldığını ifade etti.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...