Tgrt Haber

Pelin Çift kimdir? Pelin Çift kaç yaşında, eşi kim?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
15 Şubat 2023 13:59 - Güncelleme : 15 Şubat 2023 14:50
Pelin Çift kimdir? Pelin Çift kaç yaşında, eşi kim?

Sunucu olan Pelin Çift'in hayatı merak ediliyor. Ekranda ilk canlı yayın deneyimine hava durumu sunuculuğu ile başlayan Pelin Çift, haber ve yarışma programı da sundu. Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanan Pelin Çift, 2016 yılında "Ayasofya'nın Gizli Tarihi" adlı kitabı Erhan Altunay ile ve "Kudüs'ün Gizemli Tarihi" adlı kitabı Ömer Faruk Harman ile birlikte çıkarmıştır. Peki, Pelin Çift kimdir? Pelin Çift kimdir? Pelin Çift kaç yaşında, eşi kim?

Twitter'da trend olan Pelin Çift, sözleri ve paylaşımlarıyla merak ediliyor. Özel hayatınının gizliliğine dikkat eden Pelin Çift, Ömer adında bir oğlu olan Pelin Çift, eşi Ozan Akbaş'ın bir röportajda başka bir sektörden olduğunu söylemişti. Peki, Pelin Çift kimdir, kaç yaşında? 

PELİN ÇİFT KİMDİR?

1978 doğumlu Pelin Çift, sunucu ve habercidir. Notre Dame de Sion Fransız Lisesi'nden ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'den mezun olan Pelin Çift, Galatasaray Üniversitesi, Radyo-Televizyon Gazeteciliği Bölümü'nde yüksek lisans yaptı. Pelin Çift ayrıca 2009 yılında Okan Akbaş ile evlendi. 

Pelin Çift kimdir? Pelin Çift kaç yaşında, eşi kim?

PELİN ÇİFT SOSYAL MEDYA HESABI

Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanan Pelin Çift, 1,2 milyon takipçiye sahiptir. Birçok ünlü isimle karesini paylaşan Çift, kısa sürede binlerce beğeni alıyor. 

 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...