Tgrt Haber

Prometheus filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Prometheus filmi nerede çekildi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
19 Kasım 2022 15:04 - Güncelleme : 19 Kasım 2022 15:58
Prometheus filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Prometheus filmi nerede çekildi?

Bilim kurgu türündeki Prometheus filmi, 2012 yılında vizyona girdi. Seri olarak vizyona giren filmin 5. filmi olma özelliğini de taşıyan Prometheus filminin yönetmenliğini Ridley Scott üstlendi. Peki, Prometheus filmi oyuncuları kimler, nerede çekildi, konusu nedir?

Prometheus, 1 Haziran 2012 tarihinde Birleşik Krallık'ta ve 8 Haziran 2015 tarihinde Kuzey Amerika'da vizyona girdi. Dünya çapında $403 milyon dolar hasılat yapan film​, konusuyla da eleştirmenlerden tam not aldı. İşte Prometheus filmine dair bilgiler. 

PROMETHEUS FİLMİ KONUSU NEDİR?

Ünlü bir arkeolog belirsiz bir ipucunun peşinden gitmeye karar verir. İpucu sonrası on yedi kişilik bir ekiple birlikte, iddialı, derin uzay​ bilimsel bir keşif​ gezisine çıkarlar. Uzay keşif yıldız gemisi ve ekip, türlerin varlığını araştırmak için ıssız  kayalık arazisine ayak basar. Ancak, orada, mağaramsı karanlık odalardan oluşan gizemli, karmaşık bir yapının ve karmaşık bir yeraltı tünel sisteminin içinde, daha fazla muamma ekibi bekliyor olacak. Şimdi, korkunç bir keşif, yalnızca cesur uzay görevinin sonucunu değil, aynı zamanda insanlığın geleceğini de tehdit ediyor.

PROMETHEUS OYUNCULARI KİMLER?

  • Noomi Rapace,
  • Michael Fassbender,
  • Guy Pearce,
  • İdris Elba,
  • Logan Marshall-Green,
  • Charlize Theron
Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...