Tgrt Haber

Provokasyon kokan olay, HDP'nin önünde boğazı kesildi

04 Kasım 2014 12:23 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19
Provokasyon kokan olay, HDP'nin önünde boğazı kesildi

Ankara'da, HDP Parti Meclisi Üyesi Ahmet Karataş'ın boğazı kesildi. HDP ise yine Kobani olaylarında olduğu gibi suçu AK Parti'ye atmaya çalıştı.

HDP Ankara İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Karataş, parti genel merkezinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralandı. HDP Milletvekili Sebahat Tuncel, HDP Parti Meclisi Üyesi Ahmet Karataş'ın, partinin Ankara İl Binası önünde saldırıya uğradığını  Twitter hesabından "AK Parti hedef gösterdi, HDP PM üyemiz Ahmet Karataş Ankara il binamızın önünde saldırıya uğradı" diye duyurdu
HAYATİ TEHLİKESİ VAR
Bıçaklanan ve boğazı kesilen Karataş ağır yaralı olarak Numune Hastenesi'ne kaldırıldı. Karataş'ın hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.
HDP SUÇU AK PARTİ'YE YIKMAYA ÇALIŞTI
HDP Ankara İl Başkanı Orhan Çelebi olaya ilişkin yaptığı ilk açıklamada, "Henüz tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz. Ancak, sabah partiye geleceğini söyleyen bir kişinin telefonunun ardından bu saldırı gerçekleşiyor. Muhtemelen, doğrudan partimizi hedef alan bir saldırıydı. Burada hükümeti, HDP'ye yönelik açıklamalarını bir kez daha gözden geçirmeye davet ediyoruz" dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...