Tgrt Haber

RAMS Başakşehir, Iberia Tiflis'i elerse Konferans Ligi play-off turunda St. Patricks-Sabah galibiyle karşılaşacak

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
05 Ağustos 2024 15:26 - Güncelleme : 05 Ağustos 2024 15:29
RAMS Başakşehir, Iberia Tiflis'i elerse Konferans Ligi play-off turunda St. Patricks-Sabah galibiyle karşılaşacak

UEFA Konferans Ligi'nde heyecan devam ederken bugün 15.00'te Başakşehir'in muhtemel rakibi belli oldu. Taraftarların merakla beklediği kura çekimi sonucunun ardından Başakşehir rakibi kim, kiminle eşleşti merak konusu olurken kura sonucu gündeme geldi.

5 Ağustos günü Şampiyonlar Ligi​, Avrupa Ligi​ ve Konferans Ligi​'nde kura çekimleri gerçekleşirken Başakşehir​'in kiminle eşleşeceği de netleşti.

BAŞAKŞEHİR RAKİBİ KİM OLDU, KİMİNLE EŞLEŞTİ?

 St Patrick's Athletic-Sabah eşleşmesinin galibi ile Başakşehir mücadele edecek.

RAMS Başakşehir, Iberia Tiflis'i elerse Konferans Ligi play-off turunda St. Patricks-Sabah galibiyle karşılaşacak - 1. Resim

ST PATRİCK'S NERENİN TAKIMI?

Başakşehir'in muhtemel rakiplerinden biri olan  St Patrick's, Dublin'de kurulan bir futbol kulübü olurken 1929 senesinde kurulan League of Ireland Premier Division'nde oynuyor.

İç saha mücadeleleri Richmond Park'ta oynanırken 7 defa League of Ireland'ni, 2 kez de FAI Cup'ı kazandı. Takımın teknik direktörlüğünü Pete Mahon yaparken baş antrenörlüğünü ise John Gill yapıyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...