Tgrt Haber

Bilişsel algı uzmanından nokta atışı yapan test: Resimde gördüğünüz ilk obje nasıl bir arkadaş olduğunu söylüyor!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
11 Ekim 2022 09:30 - Güncelleme : 11 Ekim 2022 14:09
Bilişsel algı uzmanından nokta atışı yapan test: Resimde gördüğünüz ilk obje nasıl bir arkadaş olduğunu söylüyor!

İnsan algısı uzmanı Dr. Gustav Kuhn The Sun’un algıyı ve zekayı anlamlandırma adına oluşturduğu bu görselde çeşitli unsurlar bulunuyor ve ilk gördüğünüz nesne nasıl bir arkadaş olduğunuz hakkında çok şey söylüyor. Bu teste herhangi bir süre kısıtlamanız yok yalnızca resme bakar bakmaz odak noktanızın ne olduğunu anlamalı ve ilk gördüğünüz nesneye ait yorumu okumalısınız.

Görsel yanılsamaların algıdaki hatayı anlamak için mükemmel bir silah olduğunu belirten Dr. Gustav Kuhn The Sun, kişiliğinizin bazı yönlerini test etmek için bu görsellerden yararlanılması gerektiğini belirtiyor. Basit gibi görünen bu resmin alt bilincinde ise nasıl bir dost olduğunuzu ortaya çıkarmak yatıyor. Hazırsanız resme dikkatlice bakın ve ilk gördüğünüz nesneye ait yorumla eşleştirerek nasıl bir arkadaş​ olduğunuzu öğrenin.

İLK GÖRDÜĞÜNÜZ BİR EJDERHA İSE

Sadakat sizin güçlü noktanız ve arkadaşlarınızı korumak için elinizden gelen her şeyi yapabilen bir kişiliğe sahipsiniz. Arkadaşlarınıza hayır diyemiyor, çoğu zaman bu sebeple müşkül duruma düşüyorsunuz. Biraz da sabırsız bir yanınız bulunuyor. Hayalini kurduğunuz her şeyin dakikalar içinde gerçekleşmesini bekliyor, uzun vadede beklemekten hoşlanmıyorsunuz.

İLK GÖRDÜĞÜNÜZ ŞAPKALI BİR ADAM İSE

Komik ve eğlenceli bir yapınız var. Arkadaşlarınız sizin bu özelliğinizi çok seviyor ve birlikteyken sıkılmıyorlar. Aynı zamanda güvenilir ve güçlü bir kişiliğe sahipsiniz. Ağzınızdan çıkan sözleri yerine getirmek sizin için çok değerli. Samimi ve doğal yapınız güvenilirliğinizin teminatı gibi. Ancak biraz tutumlu yapınız bazen arkanızdan konuşmalara neden oluyor.

İLK GÖRDÜĞÜNÜZ BİR ASKER İSE

İlk gözünüze çarpan yukarı tırmanan asker ise çözüm üreten ve çok iyi sır saklayabilen güven dolu bir arkadaşsınız. Arkadaşlarınız çoğu zaman sizden rahatlatıcı sözler duymak için ararlar. Teselli etme konusunda bir psikologdan farksızsınız. Sakinsiniz ve çoğu zaman mantıklı hareket ediyorsunuz. Herkese ve arkadaşlarınıza hak ettiği kadar değer veriyorsunuz.

Bilişsel algı uzmanından nokta atışı yapan test: Resimde gördüğünüz ilk obje nasıl bir arkadaş olduğunu söylüyor!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...