Tgrt Haber

Zekasını pratik kullanabilenler çözüyor: Resimdeki mantık hatasını bulmanız için 7 saniyeniz var!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
19 Aralık 2022 07:07 - Güncelleme : 19 Aralık 2022 12:01

Hızlı ve pratik düşünme tekniğiyle çözülebilen zeka testleri zekiliğinizi ispatlamanın iyi bir yolu. Mantığa dayalı ve düşünme odaklı olan bugünkü zeka testinde, resimde bulunan ormancının bir ağacı kestiğini görüyorsunuz. Görseldeki mantık hatasını 7 saniyede bulabilen pratik bir zekaya sahip olduğunu ortaya koyuyor.

Zeka oyunları beyin hücreleri arasındaki bağlantıları güçlendirir, zihinsel hızı artırır ve kısa süreli belleği geliştirmenin etkili bir yoludur. Bugünkü test, mantığa dayalı bir düşünme bulmacasıdır. Sonuç olarak, her denemede düşünme ve karar verme becerinizi daha da geliştirir. Zeka testi ayrıca problem çözmeye yardımcı olacak ve eleştirel sezginizi güçlendirecektir. Resimli bulmacadaki hatayı bulmak için 7 saniyeniz bulunuyor.

Zekasını pratik kullanabilenler çözüyor: Resimdeki mantık hatasını bulmanız için 7 saniyeniz var!

MANTIK HATASINI BULMAK İÇİN 7 SANİYE SÜRENİZ BULUNUYOR

Görseldeki hatayı başarıyla bulabildiyseniz tebrikler. Ancak cevabı hala bulamıyorsanız veya kafanız karışıyorsa, oduncunun elindeki alete bir göz atmanızı ve sonra da ağaca bakmanızı tavsiye ediyoruz. Dikkat ettiyseniz ağaçtaki iz oduncunun elindeki aletle aynı değil, çünkü ağaç kesme aracı baltadır. Oysa ki oduncunun elinde kazma bulunuyor. Buradaki mantık hatasını hızlıca fark edenler ise ne kadar pratik bir zekaya sahip olduklarını kanıtlıyor.  

Zekasını pratik kullanabilenler çözüyor: Resimdeki mantık hatasını bulmanız için 7 saniyeniz var!

Algı uzmanları tarafından önerilen ve psikanalizlerin bir parçası olarak kullanılan optik illüzyon testlerini düzenli olarak çözmek hızlı kavrama yetisi üzerinde olumlu katkılar sağlıyor.

IQ ve zeka testlerinden yararlanarak bilişsel zeka gelişimi için  TGRTHaber.aktuel  içeriklerine tıklayabilirsiniz. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...