Tgrt Haber

Ruhun Duymaz oyuncuları, gerçek isimleri! Ruhun Duymaz nerede çekiliyor?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
26 Temmuz 2023 15:45 - Güncelleme : 26 Temmuz 2023 16:33
Ruhun Duymaz oyuncuları, gerçek isimleri! Ruhun Duymaz nerede çekiliyor?

FOX ekranlarında yayınlanan Ruhun Duymaz dizisi, yeni bölümleriyle her pazartesi izleyicisiyle buluşuyor. Başrolünde Şükrü Özyıldız ve Burcu Özberk'in rol aldığı dizi oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor.

Romantik komedi türündeki dizi Ruhun Duymaz​, ilk bölümüyle 24 Temmuz Pazartesi günü yayınlandı. 2. bölüm fragmanıyla büyük ilgi gören dizi İstanbul​'un Beşiktaş​ ve Galata​ semtlerinde çekiliyor. 

RUHUN DUYMAZ OYUNCULARI 

Burcu Özberk - Ece Çetinel

Şükrü Özyıldız - Onur Karasu

Tuğrul Tülek - Civan Koral

Aslı Sümen - Hilal Koral

Şehsuvar Aktaş - Müfit

Zuhal Gencer - Handan Koral

Ülkü Duru - Ayla

Mert Öner - Musti

Gamze Doğanoğlu - Melek

Kadir Polatçı - Ali

Burak Acar - Melih

RUHUN DUYMAZ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR? 

Türkiye'nin en büyük kuyumculuk şirketinin sahibi Civan Koral  (Tuğrul Tülek)’in  peşindedir. Koral Mücevherat'ı kirli işleri için paravan olarak kullanan Civan, bir suç örgütünün Türkiye temsilcisidir. Civan'ın yaptığı yasadışı işlerle ilgili belgeleri evindeki kasada sakladığını düşünen Onur, eve girip çıkabilmek için Civan'ın kardeşi Hilal (Aslı Sümen) ile evlenmek ister.  Ancak, Civan hiç beklemediği biriyle karşılaşır. Bu kişi de Ece (Burcu Özberk) olur.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...