Tgrt Haber

Rusya'daki saldırıların ayrıntıları belli oldu

11 Nisan 2016 12:07 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:13
Rusya'daki saldırıların ayrıntıları belli oldu

Rusya'da 3 canıl bomba kendini patlattı. Yaklaşık 5 patlama sesi duyuldu. Sputnik'e konuşan bir güvenlik kaynağı, 'İlk belirlemelere göre üç canlı bomba Stavropol'un Novoselitskiy bölgesindeki polis karakolu yakınında üzerlerindeki patlayıcıları infilak ettirdi. Teröristler öldü. Yaklaşık beş patlama sesi duyuldu' dedi.

Rusya'da 3 canlı bomba kendini patlattı. Yaklaşık 5 patlama sesi duyuldu.  Rusya'nın güneybatısındaki Stavropol bölgesinde bir polis karakolu yakınında beş patlama gerçekleştiği belirtiliyor. Polis yetkilileri, ilk belirtilerin canlı bomba saldırısına işaret ettiğini söylüyor. 
 
Sputnik'e konuşan bir güvenlik kaynağı, "İlk belirlemelere göre üç canlı bombası Stavropol'un Novoselitskiy bölgesindeki polis karakolu yakınında üzerlerindeki patlayıcıları infilak ettirdi. Teröristler öldü. Yaklaşık beş patlama sesi duyuldu" dedi.
'ÖLEN YA DA YARALANAN YOK'
Bir diğer kaynak ise ilk belirlemelere göre saldırı nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadığını aktardı.

4. SALDIRGAN DA ÖLDÜRÜLDÜ'
 
Emniyetten bir kaynağın verdiği bilgiye göreyse, dördüncü saldırgan polis tarafından öldürüldü.
 
DAHA ÖNCEKİ SALDIRILARI IŞİD ÜSTLENMİŞTİ
 
Stavropol bölgesi, Kuzey Kafkasya yakınında yer alıyor. Kuzey Kafkasya'da bulunan Dağıstan'da son bir ay içinde polis kontrol noktaları ve karakollara iki kez saldırı düzenlenmişti. Bu saldırıları IŞİD üstlenmişti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...