Tgrt Haber

Safir dizisi Yaman kimdir? Burak Berkay Akgül kaç yaşında, instagram hesabı ne?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
13 Eylül 2023 16:46 - Güncelleme : 13 Eylül 2023 17:42
Safir dizisi Yaman kimdir? Burak Berkay Akgül kaç yaşında, instagram hesabı ne?

ATV ekranlarında yayınlanan Safir dizisinin başrolünde Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül yer alıyor. Pazartesi günleri yayınlanan dizinin oyuncu kadrosu merak ediyor. Peki, dizide Yaman karakterini oynayan Burak Berkay Akgül kimdir?

ATV​'nin sevilen dizisi Safir'in 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümü pazartesi günü yayınlanacak dizinin başrolünde yer alan Yaman karakteri Burak Berkay Akgül oyunculuk performansıyla merak ediliyor. İşte, Burak Berkay Akgül'ün yaşı, sosyal medya hesabı!

SAFİR DİZİSİ YAMAN KİMDİR?

Gülsoy ailesinin ortanca oğlu olan Yaman, küçük yaşta kaybettiği babasını hiç hatırlamıyordur. Abisi Ateş ise annesinin göz bebeğidir. Ateş annesi tarafından göremediği sevgiyi de beraber büyüdüğü Feraye'de bulmuş ve ona çocukluğundan beri aşkla bağlı kalmıştır. Sfir dizisinde Yaman karakterini Burak Berkay Akgül oynuyor. 

Safir dizisi Yaman kimdir? Burak Berkay Akgül kaç yaşında, instagram hesabı ne?

BURAK BERKAY AKGÜL KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

1997 doğumlu Burak Berkay Akgül, İstanbul doğumlu. İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği mezunu olan oyuncu, ilk olarak televizyon reklamlarında yer aldı. 2020 yılından itibaren ekranlara gelen Maria Mustafa dizisinde Rüzgâr karakterini oynadı. Daha sonra Kahraman Babam,  Destan, Safir gibi başka dizilerde rol aldı. Akgül, kendi adıyla 152 bin takipçiye sahip. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Arzu13 Eylül 2023 22:50

Cox gozel dizi axra qederde bele davam edin insallah gozel bir sezon olar

Sonraki Haber Yükleniyor...