Tgrt Haber

Safiye Soyman ve Faik Öztürk ayrıldı mı? Boşanıyorlar mı

15 Kasım 2016 21:57 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:55
Safiye Soyman ve Faik Öztürk ayrıldı mı? Boşanıyorlar mı

Türkiye'nin en sempatik çiftleri arasında yer alan Safiye Soyman ve Faik Öztük ayrıldı mı? Bu iddia sosyal medyayı ve magazin dünyasını karıştırdı. Bu iddiaların artması üzerine Safiye Soyman katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Safiye Soyman eşi Faik Öztürk’le ilgili sorular üzerine dün 'Sadece işlerimiz için bir aradayız. Özel hayatımızda ilişkimizi sonlandırdık' demişti. Bu sözlerin üzerine bir çok iddia peş peşe ortaya çıktı. Ancak bu sabah Duymayan Kalmasın programına konuk olan Safiye Soyman iddialara, 'kalben' bir ayrılık olmadığını söyleyerek şu ifadeleri kaydetti: "Bu bir ihanet değil. Faik 18 seneden beri bana bir ihanette bulunmadı.Ben biraz hassas bir insanım o gün sorulan ayrıldınız mı sorusuna 'evet ayrıyız o başka işlerde ben başka işlerdeyim birbirimizi göremiyoruz' dedim. Tabii ki kalben ayrı değiliz. Yanımda olsun istedim biraz ayrı kaldık ben ilgi bekleyen biriyim. Amerika'da konserlerim var, eğer beni özlüyorsa ve seviyorsa beni Amerika'dan onun getirmesini isterim"

Safiye Soyman, Faik Öztürk'e olan sevgisini anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Canlı yayına telefonla bağlanan Faik Öztürk  "18 senede hiçbir gün 'beni ağlattın' diyemez. Ben karısının imkanlarıyla ayakta duran bir insan değilim. Bir kadına kocasının ekmeğini yemek yakışır. Ben Safiye Soyman'ı çok seviyorum. Ben işleri olan bir adamım ekonomik sıkıntılar dünyada gündemde ben de bunlarla uğraşıyorum.Ben Safiye Soyman'ı çok seviyorum onun kokusu varlığı bana yeter. Bunlar gelip geçicidir. Allah bana ölümü verecekse senle beraber versin" şeklinde konuştu.

SAFİYE SOYMAN KİMDİR?

Safiye Soyman, 1961 yılında Bolu'da Akpınar Mahallesinde bir gecekonduda doğmuştur. Babası bir hafız olan Safiye Soyman, 13 yaşında görücü usulüyle evlendiği 24 yaşındaki Ziya Akaröz'le on beş yıl evli kalmıştır. Evliliğin ilk üç senesi güzel geçtikten sonra eşinin kumar tutkusu aile bağlarını derinden sarsmaya başlamış ve eşinden gizli ortaokul sınavlarına hazırlanmıştır. Daktilo kurslarına gitmiş ve ortaokulu bitirir bitirmez, bu kez de lise bitirme sınavlarına hazırlanarak liseyi de bitirmiştir. Okul sonrası iş bulma sınavlarına girerek İmar İskan Bakanlığı'na genel müdür sekreteri olarak işe girmiştir.

Liseyi bitirdikten sonra da Özer Altın'dan müzik dersleri alarak radyo sınavlarına girmiş ve kazanmıştır. 6 sene Ankara Devlet Klasik Müziği Korosu'nda çalışan Safiye Soyman, bir gün gazinocular kralı Fahrettin Aslan'dan teklif almıştır. Böylece 1996 yılında 35 yaşında Maksim'de sahneye çıkmış. Ardından memuriyetten istifa ederek şöhret basamaklarını tırmanmıştır. Safiye Soyman, ilk evliliğini çocuk yaşta 13 yaşındayken 1974 yılında Ziya Akaröz ile yapmış bu evlilikten Ümran Erler adında bir kızı (d.1975) ve Harun (d.1977) adında bir oğlu olmuştur. Daha sonra 1985 yılında Ziya Akaröz ile boşanmıştır. Safiye Soyman, 1999 yılından beridir iş adamı Faik Öztürk ile birlikte yaşamaktadır.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...