Tgrt Haber

SALİH SELMAN kimdir? Salih Selman ne iş yapar? Nerelidir?

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
27 Mart 2023 09:15 - Güncelleme : 27 Mart 2023 13:05
SALİH SELMAN kimdir?  Salih Selman ne iş yapar? Nerelidir?

Kendine ait olan bir Youtube kanalında muhabirlik yapan Arif Kocabıyık’ın geçtiğimiz günlerde Salih Selman’ı hedef alan yorumu üzerine Salih Selman’ın kim olduğuna ve ne iş yaptığına dair bilgiler merak konusu oldu. Eleştirilen Salih Selman neden bu eleştirilerin hedefi oldu? Salih Seman kimdir? Arif Kocabıyık ve Salih Selman arasındaki tartışma nedir? Haberimizin devamında…

Arif Kocabıyık'ın Twitter​ üzerinden yaptığı skandal paylaşımların ardı arkası kesilmiyor. Bu kez eleştirilerin hedefinde Salih Selman vardı. Arif Kocabıyık, 15 Temmuz’a atıfta bulunmak amacıyla Salih Selman’ın katıldığı bir programdaki açıklamalarını eleştirdi. Ancak Salih Selman’ın meslektaşlarından birinden yanıt gecikmedi. Bu olayın ardından Salih Selman’ın kim olduğu ve ne iş yaptığı merak konusu oldu. İşte detaylar…

OLAYA ŞAHİT OLAN DOKTORDAN GELEN YANIT

Bekir Develi'nin programına katılarak yaptığı açık kalp ameliyatı anlarını anlatan Op. Dr. Salih Selman’i, Twitter hesabı üzerinden paylaşarak "15 Temmuz'da birisi uçağa kafa atar birisi açık kalp ameliyatı yapar ulan ne sahtekar bu tipler ya" ifadelerini kullanan Arif kocabıyık’a başka bir doktordan ders niteliğinde yanıt geldi. Selman'ın anlattığı olay sırasında orada bulunan ve yardım eden Dr. Tülin Karabeyoğlu Twitter hesabından olaya ilişkin açıklama yaptı. Dr. Tülin Karabeyoğlu, "Bu anlattığı vakada asistan bendim. Bıçaklama değil şişlemeydi vaka. Genç bir çocuk 25 yaşlarında. Haseki devlet acil cerrahide yaptı müdahaleyi, toraksin bir ucundan tutup germesine yardım edenlerdenim, müthiş bir cerrahtır gerçekten. Eşi de çok iyi bir kadın doğumcudur." ifadelerini kullandı. Karabeyoğlu sözlerinin devamında "Gerçekten de olağanüstü tevazu sahibidir, bakmayın böyle basit anlattığına. O teşhisi saniyeler içinde kolay koyamazsınız. 2 mm'lik şiş izini yakaladı koltuk altına doğru." ifadelerini kullandı.

SALİH SELMAN kimdir?  Salih Selman ne iş yapar? Nerelidir?

SALİH SELMAN KİMDİR?

1961 yılında dünyaya gelen Salih Selman, Albay bir babanın çocuğudur. 1980 yılında Saint-Joseph Fransız Lisesi'ni tamamlayan Selman, 1986 yılında İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1991 yılında aynı üniversitede genel cerrahi alanında yüksek lisans yapan Selman, daha sonra meme cerrahi ve proktoloji alanında üst ihtisasını tamamladı. 1986 ve 1993 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nde gören yapan Salih Selman, 7 yıl süreyle Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yaptı. İyi derecede 3 yabancı dil bilen doktor, ayrıca çeşitli spor dallarından madalyalara sahiptir.

SALİH SELMAN kimdir?  Salih Selman ne iş yapar? Nerelidir?

40 YAŞINDA HAFIZ OLDU

Salih Selman muhafazakar bir ailede yetişmedi. İslami şuuru üniversite yıllarında kazanmaya başladı. Namaza başlaması da bu dönemlerde oldu. İlerleyen yıllarda hocalık yapmaya başladı. İslami hassasiyette hayatının ilerleyen dönemlerinde yer edinen Op. DR. Selman, 40 yaşında hafız oldu.

SALİH SELMAN’IN EŞİ

Salih Selman’ın eşi aynı zamanda meslektaşı Şule Selman’dır. 1992’de evlenen doktorun eşi Şule Selman jinekoloji uzmanıdır. Çiftin bir kız ve bir oğlu vardır. Oğlu avukat, kızı ise psikologtur.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Nasıl ulaşabilirim13 Ağustos 2023 19:05

Harika

Nurcan 2 Ağustos 2023 15:24

Böyle kişilerden Allah. Razı olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...