Tgrt Haber

Seçkin Piriler oynadığı diziler! Survivor 2023 Seçkin Piriler kaç yaşında, nereli, eşi kim?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
17 Ocak 2023 09:57 - Güncelleme : 19 Ocak 2023 15:58
Seçkin Piriler oynadığı diziler!  Survivor 2023 Seçkin Piriler kaç yaşında, nereli, eşi kim?

Yarın akşam başlayacak Survivor 2023 yarışmasında 3 ayrı takım yarışacak. Yarışmanın ilk fragmanına ise Acun Ilıcalı'nın girişi damga vurdu. Ünlüler takımında yer alan Seçkin Piriler, en merak edilen isimlerden biri oldu. 1998 yılında katıldığı "Elite Model Look" yarışmasında Azra Akın'ın ardından ikinci seçilen Seçkin Piriler, Hababam Sınıfı Askerde ve Çılgın Dersane filmlerinde yer aldı. Seçkin Piriler kimdir? Survivor 2023 Seçkin Piriler kaç yaşında, hangi dizi ve filmlerde oynadı, eşi kim? Seçkin piriler instagram hesabı ne?

Kliplerde, reklam filmlerinde rol alan Seçkin Piriler, evlenip 2 çocuk sahibi olduktan sonra ekranlara bir süre ara verdi. Survivor​ 2023 yarışmasının ünlüler takımında yer alan Seçkin Piriler izleyenler tarafından araştırılıyor. Peki, Seçkin Piriler kimdir? Survivor 2023 Seçkin Piriler kaç yaşında, hangi dizi ve filmlerde oynadı, eşi kim? 

SEÇKİN PİRİLER KİMDİR?

29 Aralık 1980 doğumlu Seçkin Piriler, İstanbulludur. Mankenlik, oyunculuk ve sunuculuk yapan Seçkin Piriler, Azra Akın'ın birinci olduğu "Elite Model Look" yarışmasında 2. seçildi. Yarışma sonrası önemli markaların yüzü olan Piriler, sinema sektörüne atıldı. 2 oğlu bulunan Seçkin Piriler, Survivor 2023 yarışmasının ünlüler kadrosunda mücadele edecek. 

Seçkin Piriler oynadığı diziler!  Survivor 2023 Seçkin Piriler kaç yaşında, nereli, eşi kim?

SEÇKİN PİRİLER EŞİ KİM?

Seçkin Piriler, 24 Mart 2010 tarihinde Kaan Tangöze ile evlendi. Çiftin Hakan ve Volkan adında iki oğlu bulunuyor. 11 Mart 2016 tarihinde Kaan Tangöze ile anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. 

SEÇKİN PİRİLER INSTAGRAM HESABI 

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Seçkin Piriler, tatilden karelerini, çocuklarıyla anlarını sık sık paylaşıyor. Piriler, instagram hesabında 55 bin takipçiye sahiptir. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...