Tgrt Haber

SED yardımları 7 Haziran 2024 tarihinde yatırıldı

Editör: Hüseyin Bahçıvan / Kaynak: TGRT HABER
14 Haziran 2024 15:01 - Güncelleme : 14 Haziran 2024 15:02
SED yardımları 7 Haziran 2024 tarihinde yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kurban Bayramı dolayısıyla öne çekilen SED yardımı ödemelerinin 7 Haziran 2024 itibarıyla yatırıldığını açıkladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemeleri her ayın 15'inde vatandaşların hesaplarına yatırılıyor.

Kurban Bayramı​ nedeniyle bu ay yardımların daha önce yatırılıp yatırılmayacağı ise vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

SED yardımları 7 Haziran 2024 tarihinde yatırıldı - 1. Resim

SED YARDIMI BAYRAMDAN ÖNCE YATACAK MI 2024?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından yapılan açıklamaya göre SED ödemeleri Kurban Bayramı nedeniyle öne çekilerek 7 Haziran tarihi itibarıyla yapıldı.

7 Haziran tarihinde yaptığı açıklamada Türkiye Aile Destek Programı​ kapsamında hanelere her ay düzenli destek sağladıklarını vurgulayan Bakan Göktaş, "Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini Kurban Bayramı dolayısıyla öne çekerek, bugün itibarıyla hesaplara yatırıyoruz. Bu kapsamda hanelere toplam 4 milyar lira ödeme yapacağız" dedi.

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...