Tgrt Haber

Seda Fettahoğlu kimdir, kaç yaşında?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
27 Eylül 2023 15:25 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 15:25
Seda Fettahoğlu kimdir, kaç yaşında?

Sihirli Annem dizisinde rol alan Seda Fettahoğlu, parkta ölü bulundu. Çocuklar Duymasın’ dizisindeki rolüyle beğeni toplayan oyuncunun yapılan incelemede yaşamına son verdiği tahmin ediliyor.

Çocuklar Duymasın ve Sihirli Annem dizilerinden tanınan oyuncu​ Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti​. Parkta bulunan cesedin oyuncu Seda Fettahoğlu’na ait olduğu anlaşıldı.

SEDA FETTAHOĞLU KİMDİR?

1979 yılında Trabzon’da doğan Seda Fettahoğlu, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden 2022'de mezun oldu. Seslendirme sanatçısı da olan Fettahoğlu, İstanbul​ Şehir Tiyatroları'nda birçok oyunda rol aldı. Oyuncu son olarak Çocuklar Duymasın’da Sultan karakteriyle ekranda yer aldı.

PARKTA ÖLÜ OLARAK BULUNDU

İstanbul Emniyet Müdürlüğü kaynaklarından alınan bilgiye göre, gelen ihbar sonucu Beyoğlu​ ilçesi Ömer Avni Mahallesi'nde bulunan Hacı İzzet Parkı'nda bir kişinin cesedini buldu. Yapılan incelemede cesedin Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu olduğu anlaşıldı.

 

Seda Fettahoğlu kimdir, kaç yaşında?

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...