Tgrt Haber

Seda Sayan boşandı mı? Seda Sayan ve Çağlar Ökten ayrılıyor mu?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
14 Mart 2023 08:44 - Güncelleme : 14 Mart 2023 17:04
Seda Sayan boşandı mı? Seda Sayan ve Çağlar Ökten ayrılıyor mu?

Seda Sayan kendisinden 24 yaş küçük şarkıcı Çağlar Ökten ile 24 Nisan'da evlendi. Her röportajında "Hayatımın en doğru kararı" diyen Seda Sayan, aşkını sürekli sosyal medyada paylaşıyordu. Son olarak AVM'de görüntülenen çift, Kahramanmaraş depremi sebebiyle üzgün olduğunu dile getirdi. Son günlerde Seda Sayan ve Çağlar Ökten hakkında ortaya yeni iddialar atıldı. İşte, Seda Sayan ve Çağlar Ökten evliliği ile ilgili son gelişmeler!

Sade bir törenle evlenen Seda Sayan​ boşanıyor mu? 7 kere evlenen Seda Sayan​, Çağlar Ökten için "Hayatımın en doğru kararı" demişti. Seda Sayan​ ve Çağlar Ökten hakkında çıkan iddialar sosyal medyayı salladı. 

SEDA SAYAN​ BOŞANIYOR MU?

Seda Sayan​ ve Çağlar Ökten'in 7 Mart'ta Prag​'da evlenmesi bekleniyordu. Ancak, ikili vize sebebiyle yaşadığı prpblemlerden dolayı 24 Nisan'da yakın çevresinin katıldığı bir törenle evlendi. Sosyal medya hesaplarında sürekli birbirini öven paylaşımlarda bulunan ikilinin son zamanlarda sosyal medyadan herhangi bir paylaşım yapmaması dikkat çekti. Canlı yayında açıklama Seda Sayan​, " Her gün 'boşanıyorlar' haberleri çıkıyor ama ben sana her gün aşık oluyorum" diyerek iddiaları yalanladı. 

Seda Sayan boşandı mı? Seda Sayan ve Çağlar Ökten ayrılıyor mu?

ÇAĞLAR ÖKTEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Çağlar Ökten, 7 yaşından beri şarkı söylediğini ve okul gösterileriyle başladığı tiyatro kariyerine dayısının işlettiği bir düğün salonuyla devam ettiğini söylüyor. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan Ökten, Sayan'ın bir televizyon programında solisttir.

 

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...