Tgrt Haber

Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın Halit'i Selahattin Paşalı kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

03 Mart 2022 17:08 - Güncelleme : 03 Mart 2022 17:42
Selahattin Paşalı, Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisindeki performansı ile büyük beğeni topladı.

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin ilk sezonu Netflix'te izleyici ile buluştu. Dizide "Halit" karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Selahattin Paşalı'nın kim olduğu, yaşı, boyu, burcu ve daha önceden yer aldığı projeler ise araştırılmaya başladı. Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde Hazal Kaya ile başrolü paylaşan Selahattin Paşalı'nın hayatına dair merak edilenler haberimizde...

Selahattin Paşalı, Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisindeki performansı ile büyük beğeni topladı.

Netflix Türkiye Orijinal İçerikleri'ne bir yenisi daha eklendi ve Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin yayınlanmasının ardından, dizide Hazal Kaya ile birlikte başrolü paylaşan Selahattin Paşalı'nın hayatı araştırılmaya başladı. Aşk 101 dizisindeki performansının ardından, yeni dizisindeki performansıyla da büyük beğeni toplayan Selahattin Paşalı'nın kaç yaşında ve nereli olduğu, kariyer geçmişine dair ayrıntılar haberimizde...

Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın Halit'i Selahattin Paşalı kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

SELAHİTTİN PAŞALI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

2 Şubat 1990 yılında Muğla, Bodrum'da dünyaya gelen Selahittin Paşalı, henüz 14 yaşındayken Darüşşafaka Spor Kulubü'ne transfer olmuştur. Altyapıda olduğu süre boyunca takım kaptanlığı yapan Paşalı, eğitimini Budapeşte'de Sanat Yönetimi okuyarak tamamlamıştır.

Türkiye'ye döndükten sonra Craft Atölye'de oyunculuk eğitimi alan Selahattin Paşalı, oyunculuk kariyerine ilk adımı 2017 yılında Show TV'de yayınlanan "Kalp Atışı"dizisiyle başlamıştır.

2018 yılında"Bir Umut Yeter" dizisinde rol alan Paşalı, 2019 yılında Kanal D'de yayınlanan "Leke" dizisinde oynamıştır. 2020 yılında başrolde Halit Ergenç ve Ozan Güven'in olduğu "Babil" dizisiyle kariyerine devam eden Selahattin Paşalı, 2020 yılında, Netflix'te yayınlanan Aşk 101 dizisinde "Osman Demirkan" karakterini canlandırarak geniş kitleler tarafından tanınmıştır.

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi ile Netflix'te izleyicinin karşısına çıkan Selahattin Paşalı, dizide gösterdiği performans ile ilk günden büyük beğeni toplamıştır. 

SELAHATTİN PAŞALI'NIN YER ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER

  • 2017-2018 - Kalp Atışı - Alp Sungur    
  • 2018 - Bir Umut Yeter - Arda Özkan    
  • 2019 - Leke - Arda Yenilmez  
  • 2020 - Babil -  Hakan Yavuncu    
  • 2020-2021 - Aşk 101 - Osman Demirkan  
  • 2022 - Pera Palas'ta Gece Yarısı - Halit  

Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın Halit'i Selahattin Paşalı kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

PERA PALAS'TA GECE YARISI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Charles King'in "Midnight at the Pera Palace" adlı ödüllü kitabından uyarlanan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi, genç bir gazeteci olan Esra'nın İstanbul'daki efsanevi Pera Palas Oteli ile karşılaşmasını ele alıyor.

Otel hakkında yazı yazmak üzere görevlendirilen Esra, yanlışlıkla tarihi odalardan birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu keşfedince, dizinin hikayesi bambaşka bir yere evriliyor. Geçmişe doğru bir yolculuk yapmaya başlayan Esra, modern Türkiye'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e karşı düzenlenen siyasi bir komplonun ortasına düşünce, kurnaz otel müdürü Ahmet ile birlikte Türkiye tarihinin akışını ve geleceğini korumak zorunda kalıyor...

Esra, İstanbul'un en çılgın kulübünün sahibi, yakışıklı ve gizemli Halit ile tanışır tanışmaz, 1919 İstanbul'unda hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını ve kimsenin aslında söylediği kişi olmadığını anladığında ise hikaye bambaşka bir hal alıyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...