Tgrt Haber

Sevcan Orhan kaç yaşında, evli mi? Sevcan Orhan instagram hesabı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
04 Şubat 2023 15:08 - Güncelleme : 04 Şubat 2023 16:12
Sevcan Orhan kaç yaşında, evli mi? Sevcan Orhan instagram hesabı!

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici gibi isimlerin sunucu olarak yer aldığı Şarkılar bizi Söyler'in bu haftaki konukları arasında Sevcan Orhan yer alıyor. En İyi Türk Halk Müziği Sanatçısı ödüllerinin sahibi Sevcan Orhan, genç yaşta müziğe merak sardı. Sevilen şarkılarıyla merak edilen Sevcan Orhan kimdir, kaç yaşında, nereli? Sevcan Orhan evli mi?

2000 yılında ilk albümünü çıkaran Sevcan Orhan, her cumartesi yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu oldu. İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı'nda üslup ve repertuvar dersleri veren sanatçı, izleyicilere eşsiz sesi ve türküleri ile güzel anlar yaşatacak. Peki, Şarkılar Bizi Söyler Sevcan Orhan kimdir, kaç yaşında, evli mi? 

SEVCAN ORHAN KİMDİR?

16 Ağustos 1982, İstanbul doğumlu Sevcan Orhan, Türk Halk Müziği​ sanatçısıdır. Küçük yaştan itibaren bağlama, solfej ve nota eğitimi alan Orhan,  lise döneminde gerçekleşen Türk halk müziği yarışmasında üçüncülüğü kazandı. 2012-2013 arasında Ayşe Özyılmazel'in ayrılmasından sonra türkücü Alişan ile birlikte 'Alişan ile Sevcan' isimli sabah programını sunmuştur. 2006 yılında evlendiği bağlama sanatcısı Ümit Yılmaz'dan 2020'de boşanmıştır.

Sevcan Orhan kaç yaşında, evli mi? Sevcan Orhan instagram hesabı!

SEVCAN ORHAN ŞARKILARI

  • Nenni Bebek (2000)
  • Bir Türküydü Yaşamak (2003)
  • Adı Aşk (2008)
  • Zemheriden Ötesi Bahar (2011)
  • Düşten Gerçeğe (2014)
  • İçimden Geldi Söyledim (2019)

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...