Tgrt Haber

Sevgilisi İpek Akgül'ü öldürdü ve sulama kuyusuna gömdü

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
07 Mart 2024 16:48 - Güncelleme : 07 Mart 2024 17:17
Sevgilisi İpek Akgül'ü öldürdü ve sulama kuyusuna gömdü

Adana'da meydana gelen korkunç olayın ardından İpek Akgül'ün nasıl ve neden öldüğü merak konusu oldu. Yumurtalık ilçesi Asmalı Mahallesi'nde olan cinayetin detayları araştırılırken vatandaşlar İpek Akgül nasıl öldü sorusuna cevap aradı. Sevgililer gününde yaşanan olayın perde arkasına dair bilgiler...

İpek Akgül'ü sevgilisi öldürdü ve sulama kuyusuna gömdü. Yumurtalık ilçesi Asmalı Mahallesi'nde meydana gelen olayın ardından ise İpek Akgül nasıl ve neden öldü soruları araştırıldı. Gündemde yer alan konu ile ilişkin merak edilenler haberimizde yer alıyor.

İPEK AKGÜL NASIL ÖLDÜ?

Adana'da Yumurtalık ilçesinin Asmalı Mahallesi'nde meydana gelen cinayetinin nedeni merak ediliyor. Kız arkadaşını öldüren şüpheli Yaşar B. sevgilisini öldürdükten sonra sulama kuyusuna gömdü. Emrah ve Sihan Akgül çiftinin kızı olan İpek Akgül, sevgilisi tarafından öldürüldü. Akgül'ün kafasından tabancayla vurulduğu ortaya çıktı. Akgül'ün annesi Sihan Akgül, acısını şöyle ifade etti:

"Sevgililer günü cinayeti değil önce söyleyeyim size. Sevgililer gününün kurbanı değil. Sevgilisi yoktu benim kızımın. Kızım dört beş kişi tarafından hunharca işkence uygulanıp aç susuz bırakılıp ondan sonra çırılçıplak bedeniyle portakal bahçesinde gömmüşlerdi. Benim kızımın her tarafından kırık vardı, çürük vardı. Aşırı derecede dayak yemişti" ve sözlerine şöyle devam etti:

Sevgilisi İpek Akgül'ü öldürdü ve sulama kuyusuna gömdü - 1. Resim

 "İki kişinin hala firari gezdiğin biliyorum. Sadece şunu istiyorum. O canilere şunu seslenmek istiyorum. Sen, benim kızımdan ne istedin? Şu üzerimdeki onun tişörtü. Her gün bu üstümde ve ben her gün bu yasta eriyorum bitiyorum. Sen böyle kaçarken, dolaşırken, nefes alıp verirken, benim kızım sana ne yapmış olabilir ki? Günlerce sen kızıma işkence gördürdün. Benim kızımın canını yaktın. Gözlerimin içine bak. İnan et senin sonun geldi. Devlet senin yakanı bırakmayacak. Bugün yarın alınacaksın. Adalete teslim olacaksın, adalete sonsuz güvenim var"

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...